2821
2789
عنوان

شیربها

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 113 پست
بله درست میگید. اما از این دید نگاه کنیم که اگه خانواده ی پسر قدمی به سمت جلو برمیدارن واسه تشکیل ز ...

در نظر بگیرین بقیه وسایل زندگی که عروس  میگیره  ۲۰۰

۲۵۰میلیون  اب میخوره 

متوجه شدی؟؟

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
ما جای این توافقی جهیزیه رو نصف میکنیم حالا ۵ سال پیش بود و همه چی بهترین مارک، اما بابام ۵۰ میلیون ...

شیربها یه رسم محدوده شاید مناطق خاصی هنوز این رسم دارن، اما باز صورت مسئله فرقی نداره چون همون پول خرج جهیزیه میشه حالا شما پول نگرفتین وسیله هارو همسرتون گرفته که هییییچ فرقی نداره همون رسمه با روکش به روز بودن🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر و نظر شما هم مهم نیست  چون از زن ستیزا خوشم نمیاد

خب اگه مهم نیست چرا ریپلای میکنی 😁 دل به دل راه داره 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
اینقدرحرصم میگیره طرف میخواد زن بگیره خونه بخره فکر میکنه حتماً این وسط باید یه تیکه هم از خانواده ع ...

والا مادر خواستگار دختر خاله من گفته بود ماشین و خونه رو از زیر پاش میکشیم اگر تیکه جهیزیه بخریم

به زبان ساده فروش دختر های خویش، که مال چندین سال پیش بود  خونواده دختر مبلغی (خدامیدونه خودشو ...

فروش یعنی چه

این جمله ات اصلا قشنگ نیست

همه که مثل شما پولدار نیستن بتونن جهیزیه اتچنانی بگیرین

شیربها در بعضی از شهر ها رسمه 

یاد بگیریم به رسومات احترام بزاریم

خانوم مرد و زن مگه دشمنن باهم؟؟؟ چرا جبهه میگیرین

جز دشمنی چیزی از آقایون ندیدم

قطعا آقایون دشمنن چون فقط به منفعت خودشون فکر میکنن

نه احساسی دارن نه علاقه ای و فقط ازدواج برای رسیدن 

به منفعت خودشونه تازه همین جا هم میخوان همه کارا رو خانواده عروس انجام بده

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بله درست میگید. اما از این دید نگاه کنیم که اگه خانواده ی پسر قدمی به سمت جلو برمیدارن واسه تشکیل ز ...

تو اقوام ما که خود خانواده ی دامادهم تنها قدمشون حضور داشتن و بزرگتری کردنه،وگرنه کل هزینه ها حتی همون جهیزیه به گردن خود داماده،باز وضع شما چندین پله بهتره

در نظر بگیرین بقیه وسایل زندگی که عروس  میگیره  ۲۰۰ ۲۵۰میلیون  اب میخوره  متوج ...

کاملا درسته

و جهیزیه برای زندگی مشترک مصرف میشه

و از آنطرف حداقل ۵۰۰ میلیون خانه و حداقل ۱۰۰ میلیون خانه،حداقل۳۰ میلیون ست طلا،و مخارج عروسی

این ها هم برای زندگی مشترک مصرف میشه.

پس چه خوبه که دوطرف باهم قدم بردارن واسه تشکیل زندگی

هر دو جنس شیر آدمیزاد خوردن،با خون دل بزرگ شدن

اتفاقا شما به اسم بالا بردن ارزش زن حقوقش رو از بین میبرید

حقوق اسمش روشه  ، چیزیه که همه جا مرسومه و تو قانون هم هست

چیزی که قابل توافق بین زن و شوهره دعوا نداره...اونی که همچین رسمی داره باید با یکی ازدواج کنه که اونم داره !

شب خواستگاری مادر شوهرم گفت حالا که بین جهیزیه و مهریه توافق شد بفرمایید اگه رسم شیر بها دارید هر چقدر میدونید...

مامانم خندش گرفت اصلا نذاشت ادامه بده  ، که شکر خدا معلوم شد اونا هم این مزخرفو ندارن اصلا و مثل خودمون جهیزیه و... نصف میشه فقط

حرف منم از اول همین بود، کبوتر با کبوتر ... هرکی با هم فرهنگ و هم شعور خودش!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب اگه مهم نیست چرا ریپلای میکنی 😁 دل به دل راه داره 

هیچ علاقه ای به صحبت کردن با زن ستیزا و مرد سالار ها ندارم لطفا ریپلای نکنید جواب نمیدم

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

درسته، درست تر اینکه کاش این رسم مهریه و جهیزیه و شیربها رو کلاً بردارن از بیخ و بن، زن و مرد با آزادی کامل به کمک هم زندگی پیش ببرن انگار همه چی گرو کشی شده زندگیا مصنوعی شده، براساس سال تولد مهریه میزنن بعد دختر باید چندصدمیلیون عوضش جهاز ببره بعد دوباره پسر باید میلیون ها تومن طلا بخره خونه نداشته باشه ایراد میگیرن خانواده دختر، جهیزیه دخترمارک نباشه مادرشوهر زخم زبون و طعنه هاش شروع میشه اصن یه اوضاع پیچیده ای درست شده از بنیان باید اصلاح بشه

حقوق اسمش روشه  ، چیزیه که همه جا مرسومه و تو قانون هم هست چیزی که قابل توافق بین زن و شوهره د ...

صحبت کردن با زن ستیزا به نتیجه ای نمیرسه

چیز هایی گفتید به ضرر زن و به نفع مرده