2821
2789
عنوان

شیربها

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 113 پست
نه به فروش زنان! نه بدون مهریه البته چون مرد ایرانی ابدا قابل اعتماد نیس، اما ب بسم الله از طرف پول ...

عزیزم فروش زنان و این بحث های بیخودی مال اون زمانا بود که شیربهامیگرفتن نصفشو خرج میکردن باز نصفش می موندحالا که یه جهیزیه معمولی اقلاً ۳۰۰میلیون هزینه داره اگه ۵۰ میلیونم شیربها بگیرن باز ۲۵۰ باید روش بزارن جهیزیه تکمیل کنن، حس برده بودن وقتی به خانما دست میده که حتی بدون اجازه شوهر نباید تا خونه مادر خودشون برن انگار شوهرشون مالکشونه

خونه و ماشین واسه خودته واسه اونا نخریدی جهیزیه هم چند تیکه پسر به عنوان شیربها میخره بقیه اشم عروس ...

زن رو خر سوار میشه پس؟ یعنی اگه بخوایم جایی بریم اون پیاده میاد؟ یا مثلا شبا قراره تو پارک بخوابه؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفم. انگار مردها از زیر بوته سبز شدن و رشد کردن تا زمانی که خودتون رو موجود جدایی میبینید و فکر ...

شما خودشیفته هستید و میخواید همه ی کار ها رو خانما انجام بدن بله مرد و زن فرق دارن

مرد ها فقط به فکر خودشون و منفعت خودشونن دقیقا مثل همین الان و توقع دارن هیچ کاری انجام ندن

و همه کارا با دختر و خانوادش باشه

خانم های خانه دار هم کنیز نیستن برای امثال شما زحمت میکشن در صورتی که وظیفشون نیست و متاسفانه شما اینجوری صحبت میکنید در موردشون

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
متاسفم. انگار مردها از زیر بوته سبز شدن و رشد کردن تا زمانی که خودتون رو موجود جدایی میبینید و فکر ...

یکی از این زرنگا خواستگار دختر خالم بود میگفت مهریه ۱۴ تا جهیزیه عروس بیاره اصلا تیکه جهاز نمیخریم چون رسم نداریم اگرم قرار باشه تیکه بخریم ماشین و خونه رو از داماد میگیرم حااا شما بگو دختره از زیر بوته دراومده!! 

شما هم با بد گویی راجب همجنست مدال نمیندازن گردنت حق دختره باید بگیره کارشم خیلی درسته  و ربط ...

چیش حق دختره 🤔🤔🤔 اگه حق دختره چرا خانواده دختر میگیرن میخورنش 🤔 همجنسایی که با کاراشون گوه میزنن به اینده دخترشون و سر بچشون معامله میکنن و فکر جیب خودشون قد سگم ارزش ندارن این کارشون افتخار کردن نداره باعث میشن یه عمر دخترشون طعنه و حرف بشنوه و حس فروخته شدن بهش دست بده همین امثال همنجنسایی که میگی گوه زدن به اینده دختراشون با این شیربها گرفتنای نجومیشون 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
خدا را شکر ما شرایط ازدواج را راحت میگیریم   ما عرب هستیم رسممون اینه که جهیزیه نمیدیم تهیه ... : /discussion/topic/7217343/%d8%b4%db%8c%d8%b1%d8%a8%d9%87%d8%a7?postId=206961528

این رسم کجاش راحته خو نصف مهریه رو همون اول کاری میگیرین😁😁فرض کن ۱۰۰ تا سکه مهریه یه دختر باشه ۵۰ تا رو همون اول بگیره میشه ۵۰۰ میلیون در خوشبینانه ترین حالت ممکن😁😁😁

فروش؟ این حق دختره باید بگیره هیچ ربطی هم به فروش نداره

اگه شما حق خودت میدونی بگیر...

الان جامعه خیلی تغییر کرده اینا مال صدسال پیشه

وقتی قیمت تعیین میکنی یعنی داری میفروشی!

وگرنه ما که طلا ، جهیزیه ، کالای داماد و... همه چی زدیم توافقی. دو طرف هم بهترینشو گرفتیم چون واسه خودمونه از دشمن به غنیمت نمیبریم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ممنون بابت نظرتون. همین جواب برام کافیه که چندتا خانوم اینجا دور هم جمع شدین و علیه مردا همش صحبت م ...

شما همیشه بد خانما رو میگید

هر کاری میکنن نادیده میگیرید متاسفم براتون

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
زن رو خر سوار میشه پس؟ یعنی اگه بخوایم جایی بریم اون پیاده میاد؟ یا مثلا شبا قراره تو پارک بخوابه؟؟؟

اگر میخوای دختر رو خر سوار کنی و تو پارک بخوابونی سنگم بهت نمیدن چه برسه به زن😅 

برو به باباش بگو تکلیف دخترش دستش بیاد بفهمه بچه شو داره خونه کی میفرسته

شیر بها که خیلی وقته از مد افتاده

الان رسم اینکه ۷تیکه  وسیله بزرگ داماد میگیره  با خرید خونه طلا  خرج تمام مراسمات...عقد کنون.‌.عروسی....

عروسم بقیه وسیله هارو میگیره

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
چیش حق دختره 🤔🤔🤔 اگه حق دختره چرا خانواده دختر میگیرن میخورنش 🤔 همجنسایی که با کاراشون گوه میزنن ...

خب زن ستیز هستید متاسفانه بحث فایده ای نداره

واسه خودت متاسف باش به نظر من مادری که بخواد برای شیری که به بچش پول بگیره کارش درست نیست تویی که شع ...

درود بر شما👌

یه سوال دیگه خانومای تو گروه؟

مگه پسر شیر نخورده؟ مگه پسر خون دل نخورده تا بزرگ شه؟ قضیه شیربها چیه؟

تو این گرونی مسکن کار کنه خونه بخره و تو این گرونی ماشین کار کنه خونه بخره بره ست طلا بخره

پس قضیه چیه چرا نباید خانواده ی عروس حرکتی بزنن؟

عاقا خودتون سختش کردین؟ چشم و هم چشمی نکنید تا راحت تر نفس بکشید

ضمنا خونه و ماشین و یا هر موفق مالی تو زندگی پسر به شریک زندگیش هم میرسه و اونم داره تو اون خونه زندگی میکنه

🤨الان این شعارهارو میدی،فردا روز تو زندگی مشکلی پیش بیاد از تمام حقوقی که شرع و قانون برات قائل شده نهایت استفاده و سوء استفاده رو خواهی کرد تا حرف خودت رو به کرسی بنشونی،به هرحال بنظرم برو خاستگاری و روراست باش تا دختر خانم به خود واقعیت جواب مثبت یا منفی رو بده