2777
2789

اصلا نمیتونم کاری کنم که زیاد خرج نکنم ولی یجاهایی پشیمون میشم کارتمم همیشه دست شوهرمه بیشتر عصبانی میشم هرغلطی میکنه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سختی مواد غذایی ضروری رو اول ماه میخریم  بقیه رو هم با توجه به باقی مونده پولمون میخریم میوه های فصل هر کدوم مناسب‌تر بود برای خودمون برای بچه ها تنوع بیشتری میدم آجیل فقط برای بچه ها بيسکوئيت نمی‌خورم خونگی هفته ای یه بار درست میکنم برای کل هفته کیک عصرونه هفته ای دو بار پوشاکم چند ماهی یه بار نوبتی میخریم

مگه میشه پس انداز کرد سر برج که حقوق میدن فقط تا دهم تو کارت از بدش دیگه پولی تو کارت نمیمونه که پس انداز بشه 😏

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
پس اندازم میتونید بکنید؟ چندتا بچه دارید؟

دو تا بچه دارم ماهی بین چهار تا چهار و نیم خرج داریم کل مخارج با خرج ماشین و شارژ خونه و برق و آب و گاز و ماهی حداقل 500 هزینه مراسمات فاتحه میدیم