2777
2789

اصلاح صورت نمیرم خودم برمیدارم 

اصلاح ابروهم یکسال یکبار دم عید به عید چون تو شهری ک زندگی میکنم به اررایشگاهاش اعتماد ندارم خودم تمییز میکنم دخترونه ...

هر شش هفت ماه ی بار میرم شهرمون ک همونم میدم خواهرم برمیداره برام 

فقط دم عید میرم ارایشگاه همین

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی حتما کم موهستی

اره در حالت عادی ام فقط ابرو و سبیل برمیداشتم الانم همونه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عقد نیستم عزیزم سال ۹۶ عقد کردم رفتم ماه عسل. اگر دقت کنی دوتا بچه دارم  تو امضام😊

ماشالله چه فعالی ۹۶عقدکردی الان دوتابچه داری من ۹۱عقدکردم ۹۳عروسی هنوزبچه ندارم خخخخ

ماشالله چه فعالی ۹۶عقدکردی الان دوتابچه داری من ۹۱عقدکردم ۹۳عروسی هنوزبچه ندارم خخخخ

والا عزیزم دست خودم می‌بود یدونه هم نمیداشتم ناشکر نیستم خداروشکر واسه دخترم . دخترم یکسال و ده ماهشه دومی هم باردارم.

همسرم دوران مجردی باشگاه می‌رفته ازون پروتئین ها زیاد مصرف میکرده خانوادش هم ازین مذهبی ها ک اعتقاد دارن باید ده جین بچه زایید کلا همه برادرشوهر خواهرشوهرام خیلی زودتر از من بچه آوردن 

بعد دیگه خونواده شوهرم فکر میکردن شوهرم نازاس و ازین داستانا .... دیگه شوهرم بیچاره ترسید گفت بیا دست ب کار بشیم... چقدرم لهنتی نازا بود اقدام اول گرفت🤣🤣

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

من خردادرفتم ابروم رودوروبرش تمیزمی کنم خیلی جون گرفته وپرترشده هفته ای یه بارپشت لب موهم یه مقدارهست اماچون ازاول برنداشتم توچشم نیست وسیخ سیخی نشده

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم