2777
2789
ته چین مرغ خوبه؟ قالبی تک نفره بهتره یا تو تابه رژیمی؟

اره اونم خوبه من واسه اینکه غذا زیاد خشک نباشه خورشتم درست میکنم.    توی قابلمه نچسب بزرگ درست کنی دردسرش کمتره     من یکدونه بزرگ درست میکنم ضخامت کم حدود ۱۰ سانت ضخامت

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
اکبر با چی چون اینم هرکسی دوست نداره 

اکبر با یه خورشت مثلا قورمه سبزی

من بودم زرشک پلو میذاشتم با مرغ با پیتزا برا غذا اصلی

پیش غذا سمبوسه

دسر پان اسپانیا

واسم دعا کنید🤲🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اونم خوبه من واسه اینکه غذا زیاد خشک نباشه خورشتم درست میکنم.    توی قابلمه نچسب بزرگ ...

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

پاگشا باشه روال اينه 

سالاد سزار سلاد ماكاروني ژله تيراميسو

كوبيدا يا برگ 

مرغ عموما ران سرخ كرده 

قورمه سبزي 

فسنجون 

زرشك پلو باقالي پلو 

سوپ قارچ

البته از هر كدومش به اندازه نه زياد

مثلا ده نفرن تقسم ميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مهمون عادي خودموني يه رقم با ژله و سالاد 😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پاگشا باشه روال اينه  سالاد سزار سلاد ماكاروني ژله تيراميسو كوبيدا يا برگ  مرغ عموما را ...

عزیزم برای هشت نفر سالاد سزار چقد مرغ میخواد؟ دیگه موادش چی هست؟ 

و اینکه سوپ قارچ خوشمزست؟

دعام کنید🙏
طرز تهیه ته چین رو میگین؟

ته چین گوشت یا مرغ؟ برای چن نفر؟

برا چهار نفر  ته چین مرغ روش خودتون رو بگین

برنج و یکم زنده تر آبکش میکنین.   دوتا تخم مرغ، ۴ قاشق ماست چکیده ترش. ۵۰ گرم کره.  کمی گلاب و نمک و کمی پودر دارچین       همرو با برنج مخلوط میکنین.   مرغ و میپزین ریش ریش میکنین با پیاز خلال شده کمی تفت بدین نمک و زردچوبه و فلفل سیاهم بزنین.   توی قابلمه کمی روغن بریزین نصف برنج و بریزین شعله زیرش زیاد باشه    بعد مرغ هارو بریزین روی برنجا کامل پخش کنین ولی کناره ها زیاد نره که به قابلمه نچسبه بسوزه.  یکم روی مرغا دارچین بپاشین اگه زرشکم دوس دارین بریزین.    بعد بقیه مواد برنج و روش بریزین و پخش کنین.   دمکنی بزارین ۱۰ دقیقه با شعله کم بزارین بعد شعله پخش کن بزارین۴۵ دقیقه تا یک ساعت بعد آماده س.      اگه قابلمه نچسب هس که کامل برگردونین و از شکلش لذت ببرین

برنج و یکم زنده تر آبکش میکنین.   دوتا تخم مرغ، ۴ قاشق ماست چکیده ترش. ۵۰ گرم کره.  کمی گل ...

زعفرون یادم رفت بگم زعفرونم با یکم آبجوش دم کنین قاطی مواد کنین

ماست و تخم مرغ رو با همه برنج قاطی میکنیم یا یکمیش؟؟

نه دیگه واسه ته چین همشو باید قاطی کنین ته دیگ زعفرونی که نیس