2777
2789

نیتتونو بگین براتون آمین بگیم هممون وصلوات بفرستم براتون شماهم ان شاءالله به نیت سلامتی مینا وبچه توشکمش ان شاءالله صلوات بفرستین وهمچنین به نیت استخدامی مائده ان شاءالله خاستین بقیه هم بگین بیان ❤

میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃 

ظهور اقا يه مشكل شخصي و يه ارزوي شخصي 😞

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی خانوادم..پولدار شدنم

شفای همه ی بیمارا مخصوصا کرونایی یا

از بین رفتن کرونا

بهتر شدن شرایط اقتصادی

خونه دار شدن مستأجرا

ازدواج مجردا

سبز شدن دامن منتظرا

الههههههی آمین

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان شاءالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری🌷

ان شاءالله مائده استخدام بشه 🌹

الاهی آمین 💚

التماس دعا

لاكتون كردم صلوات ميفرستم شمام اگه دوست داشتيد برام بفرستين

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
سلامتی خانوادم..پولدار شدنم شفای همه ی بیمارا مخصوصا کرونایی یا از بین رفتن کرونا بهتر شدن شرایط ...

الاهی آمین 💚💚💚