2777
2789
عنوان

تورو خدا یه لحظه بیاید

75 بازدید | 16 پست

بچه ها دخترم با صورت خورده زمین یک سال و دو ماهشه توروخدا ببینید بینیش ب نظرتون شکسته یا ن اولش یکم خون اومد و قطع شد حس میکنم ورم داره 

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤

ببخشید بینیش یکم خونه درد داشت نزاشت تمیز کنم

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤

آیی ننه،🥺ن انگار فق زخمه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیی ننه،🥺ن انگار فق زخمه

انقد گریه کردم دارم دیوونه میشم نکنه شکسته باشه  

حتما ببرش دکتر تا دیر نشده

وای خدا شوهرم خونه نیست باید تا فردا صبر کنم  

انقد گریه کردم دارم دیوونه میشم نکنه شکسته باشه    

ن نگران نباش🥺شکستگی ک اینجوری نی اص

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

وای خدا شوهرم خونه نیست باید تا فردا صبر کنم    

امشب یخ بزار تا فردا اگه دیدی خوب شد که هیچی اگه دیدی بیشتر ورم کرد حتما برو دکتر

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
راس میگی

دروغم چیه😑😹خودم بیس پنج بار خوردم زمین بچگی هیچیمم نشده😂

نترس چیزی نیس🥺اوخی بگردم طفلک

بچم انقد گریه کرد دلم کباب شد  

امشب یخ بزار تا فردا اگه دیدی خوب شد که هیچی اگه دیدی بیشتر ورم کرد حتما برو دکتر

باشه مرسی عزیزم  

دروغم چیه😑😹خودم بیس پنج بار خوردم زمین بچگی هیچیمم نشده😂

خدا کنه اینم چیزیش نشده باشه