2777
2789
عنوان

یعنی کرونا دلتا گرفتم 🥺

142 بازدید | 27 پست

چن وقته خونه ام خونه مادرشوهرمینا جفتمونن دیشب ی مراسمی داشت حدودا ۱۳ نفر اینا ولی ماسک زده بودن کسی نبود پذیرایی کنه من بدبخت پذیرایی کردم و زودی برگشتم از صبحی ک بیدار شدم پشت سرم جمجمه اش گز گز میکنه و بدن درد وحشتناکی دارم  ب طرز فجیعی ظهر سردم بود الان ی کم بهترم  و گلومم  اب دهنمو قورت میدم خلط داره چ کنم 

ظهری شوهرم اومده ارواح عمش ب شوخی کردن همچین با مشتهای سنگینش میکوبید روی سر و دست و سینم  گفتم مریضم باور نکرد  واینکه برج ۳ کرونا گرفتیم 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا  من به هیچ چیز و هیچ کس اعتمذد ندارم. اینقد خسته و درمانده شدن این مدتی ک شوهرم کرونا داره. 

اگه لرز داشتی کروناست. چون شوهر منم اول لرز داشت بعد سرفه. بعد از چند روز تب و بقیه علایم

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
منم گلوم و بینیم همش چرک داره.گاهی سردرد خفیف.گاهیم سرگیجه وقتی یهویی بلند میشم.یعنی کروناست؟؟؟

منم گلو  و سردرد وحشتناک و بدن درد زیادی دارم 

والا  من به هیچ چیز و هیچ کس اعتمذد ندارم. اینقد خسته و درمانده شدن این مدتی ک شوهرم کرونا داره ...

امروز سردرد شدید و بدن درد بدی و گلو درد و ظهری لرز داشتم الان گرممه 

من چون خودم مبتلا هستم میگم تست بدی.پدر شوهرم هیچ علامتی نداشت فقط بی قرار بود.متاسفانه تستش مثبت شد ...

صبحی میرم امشب میترسم برم دکتر اما دارم منفجر میشم 

امروز سردرد شدید و بدن درد بدی و گلو درد و ظهری لرز داشتم الان گرممه 

همه علایمشو داری پس . معطل نکن درمانو شروع کن. نگران هم نباش سریع درمانو شروع کنی زودتر هم خوب میشی

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
همه علایمشو داری پس . معطل نکن درمانو شروع کن. نگران هم نباش سریع درمانو شروع کنی زودتر هم خوب میشی

یا خدا تک و تنهام تو شهر غریب برج ۳ هم گرفتم 🥺🥺🥺😓