2777
2789
عنوان

زرنگی قوم شوهر

365 بازدید | 26 پست

بچها برادر شوهرم کار برداشته توشهرما... اومده تلپ کرده خودشو روی سر ما چند وقتیه اسایش از زندگیم رفته بس که دارم حرص و جوش میخورم خودم بچه کوچیک دارم و دانشجوام واقعا اسایش زندگیم رفته دلم نمیخاد بیاد خونه ام.. مادرشوهرم میگفت اره فرستادیمش بیاد اونجا سرکار همون اتاق شما براش بسه... برای خورشون دوختن وبریدن اصلانم ازما چیزی نپرسیدن.. منم همش باشوهرم دعوا دارم میگم باید تکلیفش رو روشن کنی من نمیتونم همش لباس بپوشم و همش بشورم وبسابم وشازده شما روهم ساپورت کنم بمن ربطی نداره.. پدرمادرش از خداشونه بیاد خونه ما باما زندگی کنه ماهم چند بار به گوششون زدیم که بره خونه بگیره ولی اصلا به روی خودشون نمیارن.. تروخدا یه راهکاب بدین بدون جنگ ودعوا راهشو بکشه وبره

خیلی راحت بگو ما خوشحالیم کنارمون اما من خیلی معذبم از طرفی ام بمن نامحرم جایز نیس بامن ی جا باشه 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت به خانوادش رک بگه براش خونه بگیرید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

‌وای درکت میکنم خیلی سخته

باز یه یکی دو روز بود یه چیزی،آدم تحمل میکرد

فقط شوهرت باید یکاری کنه

از دست تو کاری برنمیاد چون که هر جور بگی باز میگن عروسه از بدجنسیش‌ میگه.شوهرتو بنداز جلو

لعنت به وسواس فکری🥲بچه ها کمکم‌ کنید اگه دکتر خوبی میشناسید در این رابطه معرفی کنید😭❤️

من باشم جلوش رعایت نمیکنم عین قبل زندگی میکنم دوبار که ببینه ناهار دیر شد یا خرید داشتی گفتی بخر بیار یا خونه کثیف و نامزتب بود یا گفتی خسته ام شام با شما دوتا داداش هم حساب کار دست شوهرت میاد هم داداشش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹