2777
2789

بچه ها دارملوازم ناخونمو میفروشم بعد ب طرف گفتم ۵ میلیون ولی حس میکنم کم گفتم😑😑😑ناگفته نماند اصلاااا استفادع نکردم

چقدر گرون😑

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه لوازم داره استرانگ ۲۰۷ یووی سان فن قلم لاک ژل پودر همه چییزززززز

میشه در مورد کاشت ناخن راهنمایم کنی

چقدر طول میکشه یاد بگیرم 

هزینه اموزش چنده 

درامدش خوبه یا نه ،چنده ؟

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

همه لوازم داره استرانگ ۲۰۷ یووی سان فن قلم لاک ژل پودر همه چییزززززز

خواهرم میخواست بره یاد بگیره ولی لوازمش خیلی گرونن تو هم که گرون میدی😑

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
میشه در مورد کاشت ناخن راهنمایم کنی چقدر طول میکشه یاد بگیرم  هزینه اموزش چنده  درامدش ...

من ک توش موفق نشدم با اینکه باسلیقه و تمیز کارم دوسش ندارم ی ماهه یاد میگیری اسونه من تو جذب مشتری موندم نتونستم

من ک توش موفق نشدم با اینکه باسلیقه و تمیز کارم دوسش ندارم ی ماهه یاد میگیری اسونه من تو جذب مشتری م ...

مرسی گلم بابت راهنمایی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl