2777
2789

من پسرم ۴ ماهشه از نوزادی به پروتئین گاوی حساسیت داشت دکتر به خودم رژیم غذایی داده.مامانایی که این تجربه رو داشتن لطفا بگن صبحانه چی میخوردید؟ منو غذایی روزانتون چی بود.

لیست پرهیزاتی که دکتر بهم داده👇👇

کلیه لبنیات و گوشت گاو و محصولات گاوی

رب و گوجه

نوشابه و سوسیس کالباس و سس

کنجد و بادام

تخم مرغ 

کیک و کلوچه و بیسکوئیت ک توش شیر یا تخم مرغ یا حتی شیر خشک داشته باشه.

خدایا شکرت😍❤💋🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه آبگوشت ساده میخوردم بدون نخود لوبیا ماش میپختم( مشابه عدسی درست میکردم) یکی از بچه هام به ا ...

عدسی رو بدون رب دوست ندارم خوب😭😭

خودمم خیلی بد غذام 😖.

خدایا شکرت😍❤💋🌷
عزیزم پسرم همین مشکلو داره.صبونه فقط مربا میخوردم تازه برنامه ی من بیشتر بود.سیر و پیاز و هرنوع اجی ...

منم همه اینا ممنوعه برام جز پیاز.درمورد پیاز چیزی نگفت چون واکنش پوستیش زیاد نیس. مدفوعش سریع خونی میشه و بیقرار میشه

خدایا شکرت😍❤💋🌷
سویا هم سعی کن استفاده نکنی.اکثره بچه هایی که پروتئین گاوی حساسیت دارن به سویا هم حساسیت دارن.پسره م ...

آره سویا و گوشت ماهی هم توی لیست پرهیزاتم هست

خدایا شکرت😍❤💋🌷
منم همه اینا ممنوعه برام جز پیاز.درمورد پیاز چیزی نگفت چون واکنش پوستیش زیاد نیس. مدفوعش سریع خونی م ...

مت هرچی بیشتر رعایت میکردم باز پسرم حساسیت نشون میداد.پنج ماهش که بود دیگه بهش شیرخشک دادم.اینحوری واسه خودشم بهتره.اذیت نمیشه

🍁

شیرم کم شد به پیشنهاد دکتر داروخانه شیرخشک آپتامیل اچ آ خریدم گاهی در حد یکی دو پیمانه بهش میدادم سه روز بعد مدفوعش بدجور خونی شد. بردمش دکتر گفت نباید اینو میدادی.بچم داغون شد.باز براش آپتامیل پپتی داد.

خدایا شکرت😍❤💋🌷
عدسی رو بدون رب دوست ندارم خوب😭😭 خودمم خیلی بد غذام 😖.

من از ماش متنفر بودم ولی خوب شیرم رو زیاد میکرد تجربه دوتا بچه اینطوری باعث شد هر چی که دوست ندارم بخورم 

الان بچه هام بزرگ شدن دیکه اونطور طعم غذاها برام مهم نیست 

من از ماش متنفر بودم ولی خوب شیرم رو زیاد میکرد تجربه دوتا بچه اینطوری باعث شد هر چی که دوست ندارم ب ...

خداحفظشون کنه برات عزیزم♥♥. منم دوتا پسر دارم. اولی ۷ ساله اس.اولی هم اگزما داشت ولی بیشتر به خاک و عطر و شوینده ها بود.

خدایا شکرت😍❤💋🌷