2777
2789
عنوان

زر ماکارون بوی کپک میده چرا؟

182 بازدید | 11 پست

چند بار خریدیم هنگام آبکشی شدیدا بوی کپک میداد. بسته بندیش سالمه و خشک، فکر میکنم خمیرش یا اردش مشکل داره  

ماکارونی چه مارکی بخرم از این به بعد  

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه زر میخرم تا حالا اینطوری ندیدم شاید اون فروشگاه اینا رو یه جای مرطوب انبار کرده باشه از یه فروشگاه دیگه بخر  اما اگه میخوای مارک دیگه بخر مک هم خوبه

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
من چندساله زر ماکارون استفاده میکنم عالی بوده هست

سه دفعه خریدم شدیدا بو کپک میده

ماهم همیشه میگرفتیم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
شاید تاریخ گذشته هستن و فروشگاه تاریخشو به روز میکنه 

به نظر نمییاد تاریخش رو تغییر داده باشن تولید قدیم هم نی

به نظر نمییاد تاریخش رو تغییر داده باشن تولید قدیم هم نی

من دوستم یه مدت تو فروشگاه کار میکرد بعد میگفت تاریخشون که میگذره به روز میزنیم البته فقط لبنیات اینارو نمیزنن

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!