2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

8205 بازدید | 283 پست

دوتا سقط داشتم

سه تا دختر دارم الانم 

کوچیکه 8ماهشه

امروز تستم مثبت شده 

بخدا هنوز جای بخیه هام درد دارن 

بخدا خیلی ضعیف شدم 

من دیگه بچه نمی خواستم😭😭😭

مردم خاااارم میکنن

چه کنم؟!

قرص سقط گیرم نیومده 

میگن حرامه حرامه و گناه کبیره

خدااااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭

قرص صد بارداری خوردم قفسه سینه ام داشت میترکید نتونستم ادامه بدم .

آی یو دی گذاشتم رفت داخل رحمم بیهوشم کردن درش اوردن 

بخدااااا خیلی نااااراحتم😭😭😭😭

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

نفسا🤩کسب درآمد روزی پونصدهزارکافیه بزنی رولینک زیروبعدبازی هم جایزه بگیری هم خریدرایگان هم کسب درآمدازشیرمرغ تاجون آدمیزاد دره🤩اگه دروغ بودبیافوحش بده🥺

به جون دخترم واقعیه 

https://rizy.ir/xYtO

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاندوم🤧

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

شوهرت باید بره خودش خلاص کنه نمیشه که همش زنا بد بختی بکشن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دست راستت زیر سر من عزیزم،الان نشستم تو توالت دارم فکر میکنم دیگه چیکار کنم ک باردار بشم

گوشیو نندازی توچاه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شوهرت و میفرستادی وازکتومی

خدا لعنت کنه دکترها رو ... میگم میخام لوله بندی کنم میگه سنت کمه 😓 حالا اینجور گرفتارم کردن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!