2777
2789

سلام عزیزان

من تقریبا هشت روزه که عقب انداختم دیروز ظهر یه ذره خون اومد فک کردم پری شدم ولی بعد کلا قطع شد 

امروز دوباره خونریزی کردم البته کمه 

علائم بارداری هم دارم بنظرتون میشه که باردار باشم

و یار خوب تمام ماجراست..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماً به بی چک بزن سریعتر

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
الان بی بی چک بذاری سریع میفهمی هستی یا نه

بعد از گذشتن موعد باید بی بی چک شد ؟من این ماه اقدام کردم الان 7روز ب پری مونده ولی لک دیدم گاهی بعد از رابطه لک میدیدم ولی در حد ی بار الان از دیشب لک دارم 

بعد از گذشتن موعد باید بی بی چک شد ؟من این ماه اقدام کردم الان 7روز ب پری مونده ولی لک دیدم گاهی بعد ...

اره دکتر ب من گفت پنج روز عقب انداختی بزن من سه روز بود زدم منفی بود ولی پری نشده بودم علائمم هنوزم هست

و یار خوب تمام ماجراست..💔