2777
2789
عنوان

باطل کردن سحرو جادو

593 بازدید | 64 پست

شما به سحر وجادو اعتقاد دارید ؟چطوری برطرفش کنیم 

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

اره دارم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶سالی هست جداشدم .چند روز پیش یکی اوند گفت یکی براتون جادو کرده بود ونزاشت باهم باشید و گرنه طرفت واقعا بی قراره ولی کاری کردن بهت نزدیک نشه

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
به هرچی اعتقاد داشته باشی باورش میکنی و برات اتفاق میفته

من اصلا تاحالل طرف این چیزا نرفتم اعتقادم ندارم ولی به شک افتادم

من ۶سالی هست جداشدم .چند روز پیش یکی اوند گفت یکی براتون جادو کرده بود ونزاشت باهم باشید و گرنه طرفت ...

اپن آدمی که سحر و جادو میکنه و پیشگویی میکنه یه جادویی کنه خودش میلیاردر بشه دیگه چرا اینقدر داره زحمت میکشه یا آینده خودشو پیشگویی کنه

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

ایه فسیکفیکهم الله و هو ........ ت سوره بقره. بعد هرنماز ۱۰ مرتبه بخون

صدقه . ایه الکرسی. چهار قل . اسپند. حرز امام جواد ع

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
سعی کن ب این چرندیات اعتقاد نداشته بشی :))

والا تا الان نداشتم ولی نشونه هایی که میگه درسته

والا من بی نهایت اعتقاددارم. ولی همون طور که نوشتنش کار هرکس نیست باطل کردنشن هم همین طوره. باید بری ...

کسی را میشناسید 

از عطاری قلیاب بخر

بیار خونه  بکوب، پودر بشه،(اندازه یک قاشق)

سرکه سفید هم بخر

یه استکان کوچیک سرکه سفید + اون یک قاشق پودر قلیاب رو باهم دیگه  بریز داخل قابلمه، بزار رو گاز

اندازه ۵ دقیقه بجوشه، بعد با سرنگ بکش بالا،  به تمام گوشه ها  یه قطره بریز

چهار گوش آشپزخانه، چهارگوش اتاق خواب، چهارگوش پذیرایی، چهارگوش راهرو  و  جلو درب منزل

هرجا خواستی یه قطره ازش بریزی  بگو خدایا  هرکی کرده  منو و زندگیم رو عاطل، من کردم باطل، تو هم  بکن  باطل!

ان شالله  هرچی سحر و جادو هست پاک میشه و از بین میره

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...