2777
2789
عنوان

کی حوصله اش سر رفته؟

100 بازدید | 26 پست

من حوصله ام سر رفته ترجیحا دلم میخواد برم پیاده روی برم کوه دیگه دلم میخواد شوهرمو ببینم کثافت کوره منو نمیبینه گفتن نیمه گمشده احمق فکر کرده واسه همیشه گمشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم خواب میخواد

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 

من دلم مردن میخواد

راستش تو زندگیم ب هییچی نرسیدم

۵ ساال تلاش کردمچاق شم دریغ از یک کیلو 

از لاغری بیش از حدم خسته شدم ۴۵ کبلو ام

اللنم کرونا گرفتم بدتر میشم 

هر چی تلاش میکردم تو جامعه باشم پرو باشم اصلا فایده نداشت هموون ادم ساده و پخمه بودم....

هر چی تلاش میکردم هیچی نمیشد هیچی

فقط دلم مردن میخواد

اخیش یکم درد و دل کردم 😞🙂

خسته شدیم از بس خوابیدیم سه هفته اس کرونا گرفتم همش خواب بوده الان وقت گشتن هست

خوش به حالت. منم از صبح تا شب اونقدررر کارو گرفتاذی دارم که بیصبرانه منتظر شب میشم بخوابم

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 
من دلم سفر خارجی هم میخواد  مخصوصا ترکیه

من به همین سفر داخلی راضی هستم کاشکی نیمه گمشده من بیاد من سفر داخلی هم راضی هستم یه مسافرت خواستیم بریم آمار کرونا رفت بالا پایین هم نیومد در نهایت هم مبتلا شدیم

خوش به حالت. منم از صبح تا شب اونقدررر کارو گرفتاذی دارم که بیصبرانه منتظر شب میشم بخوابم

عه پس قدر خوابیدنمون رو هم بدونیم البته حوصله ام سر رفته آخه به خاطر کرونا از کار و زندگی افتادم 

تو بچه داری که منتظر شب هستی که بخوابی؟ 

من به همین سفر داخلی راضی هستم کاشکی نیمه گمشده من بیاد من سفر داخلی هم راضی هستم یه مسافرت خواستیم ...

منم در اولویتم سفر داخلی اگر شد خارجی 😂😶

ان شاالله نیمه ی گمشدتم میاد و با هم برید سفرهای داخلی و خارجی 

عه پس قدر خوابیدنمون رو هم بدونیم البته حوصله ام سر رفته آخه به خاطر کرونا از کار و زندگی افتادم&nbs ...

نه بابا بچه کجا بود سینگلم

ولی خب نصف روز رو تو باشگاه بعدشم تو خونه اینکارو کن اونکارارو کن  شب هم رمان بنویس واسه همین نمیشه خوابید