2777
2789
چه خودتم اعتراف کردی😁😁😁

😄😄😄

آخه ب مامانم نزدیکم و اکثرا ناهار اونجام

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وای خیلی بده گوشت بو بده همیشه سعی کن گوشت گوسفند شیر بگیری خیلی خوبه..ینی گوسفند ک سنش کم باشه

خدا لعنت کنه قصابی هر بارم بهش میگم تروخدا فقط بو نده 

میگه خیالت راحت ببر هر دفعه خوب بود ولی اینبار افتضاح بو میده بره پیر بوده گوشت ترد نیست 

حالا دلم میخواد همشو بریزم دور کلیم پول دادم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اش به نظرتون خوبه ؟

شما رو نمیدونم

ولی خونه ما کسی اش رو واسه ظهر قبول ندارم

فقط پلو خورشت میخورن

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
خدا لعنت کنه قصابی هر بارم بهش میگم تروخدا فقط بو نده  میگه خیالت راحت ببر هر دفعه خوب بود ولی ...

حیف والا تواین گرونی

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

تو یخچال مون هیچ چیز خوشمزه ای برای صبحونه وجود نداره.من دلم کره بادوم زمینی میخاد 😕😕

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
شما اسم کاربریت هانا نبود؟

خودمم ترکید اون کاربریم  

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته