2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این ویدئو چیه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 44 پست
صد برابر بدتر از حیوونا داره بلا سر آدما میاد... همه سکوت کردن  ولی مدافع حقوق حیوانات دهن هم ...

واقعا میترسم از آینده

من حدس میزدم همچین اتفاقایی میوفته اما حداقل فک میکردم تا چند قرن دیگ این اتفاقا میوفتن ولی خودشون میگن سال ۲۰۲۹

دقیقا راس میگی کاش ب جای اینکه ربات میساختن ب فکر آینده بودن

تو عم ترسیدی ، ن؟

اراهههه میشناسمش نمیدونستم خوانندس راستی نظرت راجب این ویدئو چی بود؟

علاوه بر اینکا خوانندست کانادا زندگی میکنه نظرم اینه که حقیقت هست ما نباید در مواجه با حقیقت فرار کنیم باید بپذریمش  واقعا در صد سال دیگه یا کمتر یا بیشتر همچین اتفاقی خواهد افتاد حتی خوده دانشمندان هم میخواستن یه سری ربات درست کنن که در جنگ های نظامی ازشون استفاده کنن ولی الان خدا میدونه این کار رو کردن یا نه  من حس خاصی ندارم حسم خنثی است 

با هم مهربون باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ترسناک بود از ربات ها متنفر شدم و هیچ عجیب نیس که این اتفاق به حقیقت بپیونده .البته صدرصد دست های پشت پرده هم وجود داره که مطمعن اولین کسایی که ضربه میخورن خودشونن 

به آینده هنوز امید دارم💜
بعیدم نیست روز به روز داره پیشرفته تر میشه ولی زمان می‌بره البته فک نکنم انسانا کاری کنن که همه قدرت ...

واقعا امیدوارم ب جای ربات ساختن عقلشونو ب کار بندازن

بدترین قسمتش این بود ک گفتن ما رو میندازن تو قفس...

با این فیلم کل جهان هستی و قدرت خدا و امام زمان میره زیر سوال 😐

😂😂😂💔

انسانا خودشون دارن این بلا رو سر خودشون میارن انصافا

کاش خدا نجاتمون بده

واقعا امیدوارم ب جای ربات ساختن عقلشونو ب کار بندازن بدترین قسمتش این بود ک گفتن ما رو میندازن تو ق ...

بنظرم به این شکل نمیشه چون آدما نمیخوان قدرت از دست بدن اگر هم بسازن برای منافع خودشون میسازنش و کنترلش میکنن پشت همه اینا برنامه و فکر از قبل 

نه زیاد، امام زمانم که والا میگن وقتی میاد که دنیا خیلی دیگه وضعش خرابه البته همچین چیزی نمیشه چون آ ...

میخام سریع تر ظهور کنه نجات پیدا کنیم حداقل:)

علاوه بر اینکا خوانندست کانادا زندگی میکنه نظرم اینه که حقیقت هست ما نباید در مواجه با حقیقت فرار کن ...

اووو

ممنون از اطلاعاتت

ولی من میترسم چون اون قسمتی ک گف انسانا رو میندازن تو قفس خیلی بد بود

خیلی ترسناک بود از ربات ها متنفر شدم و هیچ عجیب نیس که این اتفاق به حقیقت بپیونده .البته صدرصد دست ه ...

واقعااا

من ازینکه گفتن ما رو میندازن تو قفس خعلی ترسیدم

فک کن فقط تا ۹ سال دیگ

دلم میخواد بمیرم 

اووو ممنون از اطلاعاتت ولی من میترسم چون اون قسمتی ک گف انسانا رو میندازن تو قفس خیلی بد بود

این یه تئوری هست مانند خیلی از نظریه های دیگه  ممکنه به واقعیت بپیونده یا یه اتفاقی دیگه بیوفته ولی هر چی باشه ما دیگه تو این دنیا تا اون زمان  نخواهیم بود حداقل نسل ما 

با هم مهربون باشیم
اووو ممنون از اطلاعاتت ولی من میترسم چون اون قسمتی ک گف انسانا رو میندازن تو قفس خیلی بد بود

نخ بابا روبات رو انسان ها خودشون میسازن مطمئنن هم جوری نمیسازن ک بتونه اینکارو کنه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگزنخورد اب زمینی که بلند است
بنظرم به این شکل نمیشه چون آدما نمیخوان قدرت از دست بدن اگر هم بسازن برای منافع خودشون میسازنش و کنت ...

موافقم با حرفت

ولی شاید اونقد بسازیم ک قدرتو بدست بگیرن

این یه تئوری هست مانند خیلی از نظریه های دیگه  ممکنه به واقعیت بپیونده یا یه اتفاقی دیگه بیوفته ...

منم این فکرو میکردم ولی فقط ۹ سال دیگ‌یا کمتر رباتا گفتن این اتفاق میوفته