2777
2789

کسی با بچه کوچیک عمل کرده؟ پسرم 1سالو نیمشه شوهرم دو سه روز اول میاد کمک مادرم هم همینطور در حد هرروز سر زدن ولی باز مسولیت شستن بچه و خوابوندنش یطورایی با منه.ینی مثلا بچه رو خودم باید بشورم ولی کارای دیگه رو کمکم میکنن.سخته؟ لطفا راهنماییم کنین

اره بابا خیلی سخته چطور با اون دماغ میخوای بچه بشوری

بذار بزرگتر شه

خواهرم کلی کمکی داشت اون فقط میخوابید بچشو ما میگرفتیم همه کارای خونشم با ما بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالش بود بچش

دو سه ساله

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من بچم شیر خشکیه وابستع ب پدرش هم هست

کی میشورتش؟ پوشک با کیه؟ غذا پختنو کارای خونه چی؟ تا یه مدت نباید کارای سنگین کنی

[QUOTE=206828626]خواهر شوهرم هست برا شستن و پوشاک  مجرده و بیکار[/QUOچند روز اولم مجبورم غذا در ...

اگه کمکی داری مشکلی نیست

کارای سنگین نکن حواست باشه بچت نزنه تو بینیت بعداز سه روز به زندگی عادی برمیگردی فقط باید رعایت کنی

ینی همش خواب بوده خواهرت درد داشت یاچی ک خواب بود ییشتز

کلا خوشخوابه اثر داروها خمارش میکرد مسکنم میخورد

بچش شیر نمیخورد دیگه ولی روز سوم پاشد با گچ بینیش برامون سفره ارایی کرد میز شب یلدا چید😂😂با همون گچ هم عکس گرفته

ما خیلی بهش رسیدیم دم به دیقه ابمیوه طبیعیو پوره اناناس دادیم همه کاراشو کردیم دستشو میگرفتیم تا دستشویی میبردیم