2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار باید بکنم

95 بازدید | 13 پست

سلام  ب همگی 

من چندسالی هست ازدواج کردم به طور کاملا سنتی. هیچی از خودم نداشتم زنم با همه دارو ندارم ساخت حتی واسه ساختن خونه همه طلاهاشو ک ۱۴جفت النگو سینه ریز و گوشوارهاشو هم فروخت فقط دوتا حلقه ازدواجمون رو گذاشت منم واسه تشکر ازش سند شش دانگ خونه رو بنامش زدم  چهارسال پیش هم ماشین سمند صفر گرفتم بنامش زدم  و بخاطر اینکه خودم خیلی ولخرجی زیادی دارم کارت حقوقم رو تمام وکمال دادم دستش ینی رو هزاری هم حساب میکشه و الکی خرج نمیکنه..اما تو این چندسال زندگی یه بار هم بهم نگفته دوستت دارم میگه من اصلا دوست ندارم دوست داشتنمو ابراز کنم واقعا هم نکرده تا الان . حجاب توی خونه با بیرونش فرقی نداره  میگمش دوس دارم راحت باشیم تو خونه میگه من دوس ندارم اومدیم و خدایی نکرده اتفاقی افتاد توخواب مردیم باید لخت اززیراوار درمون بیارن..خیلی زیاد بیشترازاونچه ک فکرشو بکنید سرده بردمش دکتر میگی بخاطر کم خونی شدیدشه و فقر اهن قرص داد چندروزی استفاده کرد بعد بیخیال شد..برعکس من خیلی گرمم ..اون خیلی زود از کوره در میره و جروبحث میکشه من‌موقعی ک عصبانی و ناراحته ازخونه میرم بیرون دوساعت بعدش اروم ک شد میام از این کارم بیشتر عصبانی میشه میگه چرا میری .میگم دوس ندارم تو عصبانیت حرفی بزنم ک بعد پشیمون بشم و عذاب وجدان بکشم ک چرا این حرفو گفتم.تا الان کوچکترین وسایل ارایشی نخریده حتی اونایی ک واسه عروسی خریدیم رو بخشید ب خواهرام..بنظرتون چیکارکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم،تو عصبانیت کنارش باش ها؟😐

بعد اینکه چطوری تو خونه حجاب میکنه؟🤔یکم عجیبه🚶🏼‍♀

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐

برای وقتای دعوا اینو بدون از نظر روانشناسی مردا وقتی ناراحتن و عصبی باید تنها باشن تا اروم شن ولی زنا برعکسه باید یکی پیششون باشه و نازشو بکشه تا اروم بشن مواقع عصبی بودنش ترکش نکن 

گرمیتو تایجایی که میتونی با نرمی بهش نشون بده تا جذبت بشه زن عاشق باشه هر جور دلبری میکنه سازش و ارایش و ...

روسریش سرشه لباسش تاپ و شلوار نیست .

😐عجبا

چرا نمیتوم باور کنم😐مگه چند وقته ازدواج کردین

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐
وقتی خود همسرشون(این اقا) میگه حقش بیشتر از ایناست ، پس حتما این خانوم انقد گذشت و تلاش کرده که لیاق ...

هرکی یه ظرفیت و جنبه ایی داره خانومش بجای تشکر و قدردانی باهاش بد برخورد میکنه خب حتما با خودش میگ خونه دارم ماشین دارم بذار هر رفتاری ک بخام بکنم با همون سه دنگ به نام زدن هم میتونست لطفشو ثابت کنع

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃

سلام به شما برادر گرامی

درود بر شما که قدرشناسید.

به نظرم از در دین وارد بشید و با محبت و نرمش آیات و احادیث مربوط به وظایف همسران رو در قبال هم بخونید و عهد ببندید که ۶ر دو کوشا باشید برای انجام تامین محبت.

البته شاید بهتره پیش از این کارها یک بازنگری در رفتار خودتون داشته باشید مثلا ببینید شما در روز چند بار ابراز علاقه می‌کنید بهشون چند بار تحسین می‌کنید چه‌قدر براشون هدیه‌هایی که دوست دارن می‌خرین. ماهی چند بار براشون گل می‌خرین. چه‌قدر به ظرافت‌های رفتاریشون توجه می‌کنید. اگه شما تغییر رویه بدین احتمالا ایشونم تغییر رویه می‌دن