2777
2789
عنوان

بینی من استخوونیه یا گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 68 پست
بيني گوشتي باشه پنجاه پنجاهه؟

اره تقریبا

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو!؟

صبر کن باز بزارم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
من سر بالا دوست دارم

سلیقه ایه خب من خودم بینیم سربالاس خدادی عملیه😄ولی خداییش بعضیا ک عمل میکنن خیلی تابلو میشه ولی خیلیارو دیدم طبیعیه بینی سربالا خوبه ولی عمل میکنن ن 

سلیقه ایه خب من خودم بینیم سربالاس خدادی عملیه😄ولی خداییش بعضیا ک عمل میکنن خیلی تابلو میشه ولی خیل ...

برل عمل بینی باید طبیعی عمل بشه

وااای دوستم عمل کرده یه ماهه سرشو داده بالا بینیشو تراش دادع اصلا من ترسبدم برم عمل😐😑

از نیمرخ بده این ک رخه خوبه

صبر کن

برل عمل بینی باید طبیعی عمل بشه وااای دوستم عمل کرده یه ماهه سرشو داده بالا بینیشو تراش دادع اصلا م ...

اتفاقا طبیعی خوب نیست نوک بینی بعد یه مدت افتادگی پیدا میکنه باید یکم بالا باشه به مرور قشنگ میشه، یکسالی که گذشت میاد پایین تر