2777
2789

سلام عزیزان خواهرم ایتالیا دانشجو هست یک ماه دیگه میاد ایران 

گفتم برام کرم خاویار ضدچروک ldora از اونجا بگیره بیاره چون به اون کرم هایی که اینجا هستم اعتماد ندارم که تقلبی هست یا اصله

میخواستم بدونم کسی تا حالا از این کرم استفاده کرده؟ واقعا نتیجه بخش هس؟ و

یه سوال دیگه اینکه ادکلن خوب که بوش خنک باشه چه مارکی میشناسین؟ اگه پیدا کنه برام بخره

مرسی از همتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگما

محصولات لدورا کلا تو ایران تولید و بسته بندی میشه

چطوری میخواستی از ایتالیا برات بیارن 👀

این تاپیکو بخون، برا اطمینان خودم از فروشنده ی لدورا پرسیدم

جوابشو بخون تو این تاپیک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7414156/ماسک-موهای-خشک-و-آسیب-دیده?page=1

گلم محصولات لدورا برای توی ایرانه  چرا نباید اصل باشه فقط شما باید از نماینده معتبر بخرید بخاطر یسری مسائل وگرنه فرقی نداره، ادکلن خنک هم میخوای من دارم هم ضد چروک و هم ادوپرفیوم لدورا هردوشون عالی هستن، خواستی خصوصی پیام بده

هرمحصول پوست ومو یا خوراکی میخوای من دارم راه دورنرو😊کار با چند نوع برند پوست ومو                                          نماینده رسمی محصولات پوست ومو پنبه ریز، هلث نوشن، لدورا   برند بیوآکو، ونزن و... قهوه های ۱۰۰٪ عربیکا، محصولات غذایی ارگانیگ.درهم برهمی جات😊

سلام بچه ها اگ مشکل هزینه ندارید واقعا برا پوستتون ارزش قائل بشید یک پیج محصولات اصل و ارگانیک آمریکایی دارن همه شون بیست آلورا و عسل هست پیجشون خیلی، طرفدار داره و پر فروشه اگ هزینه هاش کمی بالاس، حجمشون هم زیاده و هر محصول کلی خواص درمانی داره بدون اسیب به بافت پوست  و کلی تاییده جهانی داره برندشون علاوه بر محصولات پوستی کلی هم مکمل ها و ویتامین های درمانی  دارن برا هرچی، ک فکر کنید اینم پیجشون @foreverlivingesfahan7

اینم واتساپشون 09010183025

بچه ها من یه سرم ضد چروک پیدا کردم یه مدته استفاده می کنم ، کانادایی هست ، فوق العاده با کیفیت هست و قدرت آبرسانی عجیبی داره کاملا توصیه می کنم که یک بار استفاده کنید ، پیشیمون نمیشید و مشتری همیشگی میشید. لینکش رو براتون میزارم :

https://mahziba.com/product/anti-wrinkle-collagen-serum-titan