2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست
سلام من بعد۷روزبی بی زدم منفی بودسابقه نداشته اینقدعقب بندازم همیشه ۵روزجلومینداختم تواقدامم ۵ماهه ب ...

صبرکن عزیزم،ازمایش بده اگ باردار نبودی برو دکتر

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هفته دکتربودم معاینه ایناکردگفت عفونت ایناندارم وسالمم گفت تا اذراقدام کنم اگه نشدبرم داروکمک با ...

میگن پری ک عقب بیفته یعنی رحم داره اماده میشده واسه بارداری،برو ازمایش بده

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
میگن پری ک عقب بیفته یعنی رحم داره اماده میشده واسه بارداری،برو ازمایش بده

ممنون که جواب دادی تواین ۱۶سال که پریودمیشم اولین  باره اینقدعقب انداختم حتی سرپسرم یک روزبعدازپری بی بی مثبت شداین هنوزبرام ۹اتعجبه که منفی شد

ممنون که جواب دادی تواین ۱۶سال که پریودمیشم اولین  باره اینقدعقب انداختم حتی سرپسرم یک روزبعداز ...

من انقدر عقب انداختم ک نگو😁خواهش میکنم عزیزم،دعا کن منم باردار باشم این ماه و پسر باشه🤭🥰

من تو عقد ک بودیم از ترس اینکه یکی اشتباه باشه بزنه مثبت و سکته کنم چند تا میگرفتم 😂😂😂😂 ولی تا ...

ای جون دلم ایشالله بسلامتی و دلخوش بغلش کنی❤❤❤❤🤲🤲🤲

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
فداتم انشاالله همه منتطرا😘  گلم لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزن

ایشالله 

زدم گلم

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
ان شالله بحق فاطمه زهرا باردارباشی اول سالم باشه بعدیه پسرکاکول زری

ممنون عزیزم🌹🌹