2777
2789
احساس میکنم خونمون خیلی بی روح و زشت و یک نواخته امروز برم یه کم چیزای تزیینی بخرم براش نظر میدین چکار کنم الان کم کم عکسا رو آپلود میکنم صبور باشید مرسی خانوما
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی لینک قرمزه کلیک کنین تو پیجی که باز میشه عکسه هست
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
یکنواختی رنگ کرم و قهوه ای حس بی روح بودن میده به خونه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چشماتون قشنگ میبینه حالا چنتا چیز تزیینی بگیرم بهتر نمیشه؟
ببین برا خرید دکوری اضافه فکر نکنم جا داشته باشی و بیشتر شلوغ میشه خونه بنظر من اگه امکانشو داری یکی از دیوارها مثلا دیوار پشت مبل دو نفره رو ی کاغذ دیواری که توش رده هائی از رنگ هم باشه بزن مثلا رنگ زرشکی یا ی سبز خوشرنگ

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

به نظر من برا بالای مبل سه نفره یه تابلو بزرگ منظره با رنگهای روشن مثل تابلو نقاشی یلی خوشجل میشه من خودم عاشق ظرفای مس وبرنزم انگار به خونه برق میدن
همسرم دنیای من..........دخترم وجود من............دوستتون دارم
عکس دومو الان دیدم مبل سه نفره سرعت سایت قربونش برم با روند امورات مملکت یکی شده