2777
2789
زیادی هم هست😐

نه بابا 

نمی‌دونم مهمون استارتر کیه، ولی برای آشنای خودمونی هم گاهی باید غذای مفصل درست کرد

نمیشه که همیشه گوشتو بدی به غریبه، ولی جلوی دوستت به بهانه‌ی خودمونی بودن همیشه نون پنیر بذاری

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی؟ الکی پلکی نیست؟؟ یه وعده اشم لازانیا و چیکن استروگانف میدم  یه وعده هم چلو مرغ یا مرغ ...

خداروشکر که خودمونیه

وگرنه شوهرت ورشکست میکردی تو

چه خبره 

یه وعده کوکو سبزی بده 

یه وعده قیمه

یه وعده هم مرغ یا لازانیا

نه بابا  نمی‌دونم مهمون استارتر کیه، ولی برای آشنای خودمونی هم گاهی باید غذای مفصل درست کرد ن ...

مادرم و داداشم و زنش.از شهر دیگه میان ،سه وعده هستن،یه بارشو لازانیا و چیکن استروگانف میخوام بدم یه وعدشم چلو مرغ یا مرغ سوخاری بعدم گفتم چی هوس کردید 

گفت خورشت مورشت چندوقته نخوردیم بعد بین خورشت ها قیمه رو بیشتر دوست دارن

مادرم و داداشم و زنش.از شهر دیگه میان ،سه وعده هستن،یه بارشو لازانیا و چیکن استروگانف میخوام بدم یه ...

خوب کاری میکنی عزیزم عزیزتر از مادر مگه کسی هست❣️

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
مادرم و داداشم و زنش.از شهر دیگه میان ،سه وعده هستن،یه بارشو لازانیا و چیکن استروگانف میخوام بدم یه ...

عالیه

نوش جانشون 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

شوهرم از منم بدتره 😑میگه دسر یادت نره.  غذا جدید تر چی بلدی😶

منم تو مهمونی دادن خیلی دست ودلبازم همیشه یکی ازغذاهام باید کبابی باشه یاچلو گوشت مرغ وخورشت هم کنارش😶😶😶به طرزفجیعی دست ودلبازم 

من جای شما باشم

یه وعده کیک مرغ با لازانیا و سالاد ماکارونی میدم

یه وعدشو قرمه سبزی و مرغو برنج

یه وعده آخرم لوبیا پلو با سالاد شیرازی یا همچین چیزایی

تازه کیکو نون خامه ایو شکلاتو ژله هم درست میکنم

منم از مامانم اینا دورم اونام بیان خونم ۳ وعده یا دو وعده میمونن من همینارو میدم

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

اون مهمونتون گناه داره بخدا

اونم مجبور میشه همینجوری وقتی شما میرید جلوتون دربیاد

چرا با اینکارا رفت و آمدها رو سخت میکنید

چرا یه کاری میکنید اسم مهمون که میاد استرس بگیرید

حداقل با خودمونیا نکنید

واقعا اشتباهه با شوهرت حرف بزن