2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عروسی

497 بازدید | 19 پست

چند شب پیش

خواب دیدم تو عروسی ام ولی جزییاتشو یادم نمیاد

دوباره فردا شبش هم خواب دیدم عروسیه یکی از آشناها یا یکی از دوستامه ولی من زیاد حوصله نداشتم تو عروسی و یجوری بودم لباس بیرونی تنم بود 

دو شب بعدش خواب دیدم عروسیه خودمه

(من متاهلم و عقد بسته ام)

بعد تو خوابم دیدم ک تنها رفتم آرایشگاه و بعد رفتم تالار عکاس ازم عکس میگرفت ک یهو تو آینه خودمو دیدم آرایشم خراب شده خیلی خط چشمم خراب رژم رفته

بعد موهام خراب شده بود

بعد یهو یادم افتاد دست گل نگرفتیم

دیدم کفشام نیاوردم

پر از حس بد و ناراحتی بودم و همش بغض میکردم ولی نمیذاشتم کسی متوجه بشه ناراحتیمو

تعبیرش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم اینطوری انشاءالله خیره مامانم میگه هر خواب بدیم میبینی فکرتو جای خوب ببر اتفاق خوب میفته واست

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

شنیدم خواب عروسی که توش مشخص نباشه داماد کیه 

یعنی مرگ نزدیکه😶کلا خواب عروسی تعبیر بد داره

مامان من خوا عروسی دید تعبیرش شد مرگش نزدیکه  الان ۴_۵سالی میگذره خداروشکر زنده و سالمه ،

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

صدقه بده عزیزم صدقه بلا رو دور میکنه انشاءالله که اتفاقی نمیفته 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم