2777
2789

سلام ممنون میشم اگر بگید دخترم کلاس هفتمه و بالغ هم شده چه ورزشی رو خودتون امتحان کردین یا دیدین که افزایش قد داشته باشه

🤍

والیبال اما خودم دوست ندارم

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم دقیق تو سن بلوغش رفت والیبال قصد نداشتیم بلندشه اتفافی شد.الانم ۱۴سالش قدش ازمنو مادرم رد کرده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
مرسی چند سانت رشد کردن؟

نمیدونم خیلی .قدش ۱۵۸اینا بود الان شده ۱۶۹ ماکه وحشت داریم تا ۲۰سالش شه چنار شه دیگه 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
شما چند وقته طناب میزنین؟؟

2ماه. خسته کنندس ولی باید اراده داشته باشه 

هرروز 1تخم مرغ رو ابپز کن بده بخوره. اگه تحرک نداره زرده ی تخم مرغ رو نده چون کبدو چرب میکنه... 

روزانه 3لیوان شیر بده بخوره.