2777
2789
عنوان

مادرشوهرم فاز برداشته...شما جای من بودین چیکار میکردین...

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 49 پست
[QUOTE=206766067]مگ وظیفه داره بهت زنگ بزنه😐😐[/QUOT خوب همیشه که نمیشه من زنگ بزنم حال بپرسم...او ...

نمیخواد خبر بگیره

دوستون نداره اصلا

حالا تو باید بشه دغدغه ی فکریت؟؟؟

روابطو دور و دوستانه نگه دار

امیدوارم قدرشو بدونی

قدر چیشو دقیقا؟!هرکاری زیرزیرکی میکنه هرحرفی بار ادم میکنه،من میام میتمرگم خونمون بزور مارو برمیگردونه و همون کارا رو تکرار میکنه خودشم قشنگ میگه اگه نیاین اینجا من ابروم جلو همسایه ها میره!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید دست کسی بوده گوشیش  یا باز کرده کاری پیش اومده یادش رفته برگرده سرگوشی  احتمالات ...

منم با همین افکار سعی کردم اتفاقا روابط زو حفظ کنم.

ولی اینا فک کنم جور دیگه برداشت کردن خوب بودنه منو...

[QUOTE=206766067]مگ وظیفه داره بهت زنگ بزنه😐😐[/QUOT خوب همیشه که نمیشه من زنگ بزنم حال بپرسم...او ...

چقدر تو ساده ای  دختر 

اون داره بعد قطع رابطه بی محلی می کنه که مثل قبل قاطی نشه و اختلاف پیش بیاد

بعد تو با سیاست پایینت  دقیقا داری  برعکس عمل می کنی

نمیخواد خبر بگیره دوستون نداره اصلا حالا تو باید بشه دغدغه ی فکریت؟؟؟ روابطو دور و دوستانه نگه دا ...

اخه زنگم نمیزنی غوغا میکنه که خبری ازتون نیست و همه فامیل میفتن به جونمون...

میدونی چیه.حچصله دردسر ندارم...میگم ساکت شه فقط

نشون نده که رو دفتارهاش حساسی خیلی معمولی باش اگه کاری داری زنگ بزن نداری مجبور نیستی.

تو هم گاهی جوابش رو نده یا دیر بده 

همیشه خودت باش تو چهارچوب خودت طوری نباشه که فکر کنه سرد برخورد کنم حساب کار دستش میاد اون وقت هر روز یه ادا در میاره دیگه خودت باید بری بفهمی خانم چرا ناراحته. به شوهرت هم نگو اونوقت اونم براش مهم میشه که چرا مامانم دیر جواب داد یا چرا سرد بود اونوقت اونم میره تو منت کشی و دنبال اینکه مادرشرو راضی کنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
چقدر تو ساده ای  دختر  اون داره بعد قطع رابطه بی محلی می کنه که مثل قبل قاطی نشه و اختلاف ...

کاری بدی ام نمیکنه والا مادرشوهره

ایشون مشخص زود بهش برمیخوره

خیلی سخته رابطه رو حفظ کردن اینجوری

عروس ما اینطوریه

یعنی که داداشمو میخوره که فلان جا چرا اینجور گفت

بابا بعضی وقتا ادم حواسش نی ی چی میگه

چی بگم؟ همین که قهری تیست و شر به پا نمیکنه جای تقدیر داره

باشه فردا اتفاقا میریم خونشون حتما میرم بخاطر این رفتارش ازش تشکر میکنم.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اخه زنگم نمیزنی غوغا میکنه که خبری ازتون نیست و همه فامیل میفتن به جونمون... میدونی چیه.حچصله دردسر ...

خب همین

جوابم نده بهتر به نفع تو

بگو ز زدم ج نداد

تمام

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤
کاری بدی ام نمیکنه والا مادرشوهره ایشون مشخص زود بهش برمیخوره خیلی سخته رابطه رو حفظ کردن اینجوری ...

اره دقیقا همینه 

من از خدامه بهم زنگ نزنن قاطی نشن 

انقدر دخالت کردن و قاطی شدن که قطع رابطه کردم 

الان  آشتی کنم فقط احترام می خوام نه اینکه هی طرف زنگ‌ بزنه آمار بگیره 

استارتر خیلی بی سیاسته 

اخه زنگم نمیزنی غوغا میکنه که خبری ازتون نیست و همه فامیل میفتن به جونمون... میدونی چیه.حچصله دردسر ...

اعتراض کرد تو باز با مهربونی بگو گرفتاریه مامان جان

شمام زندگی دارین دیگه

اون روز نرسیدی حتی جواب پی ام منو بدی

ولی همیشه به یادتون و زیرسایه تونیم عزیزم

تموووم