سلام بچه ها حالم خیلی بده تصمیم گرفت عضو نی نی سایت شم. نمیدونم با شوهرم چیکارکنم الکی قهر میکنه. دیشب نشسته بودیم میگفتیم و میخندیدیم تا 6 صبح یهو گفت راستی بابام میخواد اونه قضیه رو اینجوری کنه غیر این راهی نیست منم گفتم چزا ی راه دیگه هست. با شوخی برگشت گفت ما چقدر بدبختیم ک مشکل ما رو تو میخوای حل کنی من هیچی نگفتم ولی اون بهش برخورد و قهر کرد البته نمیدونم چی!!!!گفتم چی شد گفت حوصلت و ندارم برو من رفتم خوابیدم اس داد ک این قهر و آشتیانی مسخره کار دستت میده🙄🙄گفتم وا تو قهر کردی هیچی نگفت 9صبح خوابم برد چون ناهار تو یخچال داشتم دیگه درست نکردم ساعت 3 بیدار شدیم گفتم غذا گرم کنم شروع کرد ب فحش دادن ک ناهارت کو و... منم اعصابم خورد شد جوابشو دادم روم دست بلند کرد منم پرتش کر م اون سمت. قهر کرد رفت گفت زندگیت تموم شد. ب نطرتون چی کنم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت بچه است ، برو به بابات دقیقا تعریف کن بگو اینجوری گفته چه معنی داره مرد اینقدر بچه ننه باشه ، تقصیر تربیت مادرها هست فقط پسر پسر می کنن آخرشم یه منگل بار می یارن حتما مامانش خیلی لوس کرده