2777
2789
عنوان

شوهرم الکی دعوا راه میندازه

993 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها حالم خیلی بده تصمیم گرفت عضو نی نی سایت شم. نمیدونم با شوهرم چیکارکنم الکی قهر میکنه. دیشب نشسته بودیم می‌گفتیم و میخندیدیم تا 6 صبح یهو گفت راستی بابام میخواد اونه قضیه رو اینجوری کنه غیر این راهی نیست منم گفتم چزا ی راه دیگه هست. با شوخی برگشت گفت ما چقدر بدبختیم ک مشکل ما رو تو میخوای حل کنی من هیچی نگفتم ولی اون بهش برخورد و قهر کرد البته نمیدونم چی!!!!گفتم چی شد گفت حوصلت و ندارم برو من رفتم خوابیدم اس داد ک این قهر و آشتیانی مسخره کار دستت میده🙄🙄گفتم وا تو قهر کردی هیچی نگفت 9صبح خوابم برد چون ناهار تو یخچال داشتم دیگه درست نکردم ساعت 3 بیدار شدیم گفتم غذا گرم کنم شروع کرد ب فحش دادن ک ناهارت کو و... منم اعصابم خورد شد جوابشو دادم  روم دست بلند کرد منم پرتش کر م اون سمت. قهر کرد رفت گفت زندگیت تموم شد. ب نطرتون چی کنم؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن مال منم تو دعوا هر چی دلش میخواد میگه بعدش انتظار داره قهر نکنم بهش رو نده بزا به گه خوردن بیفته

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
قیمه. شکمو هست ولی  هر وقت لج کنه اینجوری میکنه وگرنه غذای ی هفته پیشم بهش بدم چیزی نمیگه. مشکل ...

هیچی تو کارشون دخالت کردی ب نظر اون

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

شوهرت بچه است ، برو به بابات دقیقا تعریف کن بگو اینجوری گفته چه معنی داره مرد اینقدر بچه ننه باشه ، تقصیر تربیت مادرها هست فقط پسر پسر می کنن آخرشم یه منگل بار می یارن حتما مامانش خیلی لوس کرده