2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون سونو داده ؟

نه دکتر گفت پنج ماه دارو مصرف کنه البته این هم بگم قلیون هر شب میکشیدیم نمیدونم تا چه حد تاثیر داشته رو صفر بودن البته تعدادش زیاده ولی تعداد نرمالش صفره

یه معجونی که  خانم افغانی بهم یاد داد  درست کردم خورد

ماهی سمنقور ۴ یا ۵ عدد حتما سر و دم داشته باشد به صورت خشک شده از عطاری ها تهیه کنید

جنسینگ و خرنوب هرکدام ۸۰ گرم

هفت مغز شامل کنجد پسته گردو فندق و بادام زمینی درختی هندی

همه این مواد را آسیاب کنید با یک کیلو عسل مخلوط کنید و به مدت ۴۰ روز صبح ناشتا و شب قبل از خواب هر بار یک قاشق غذاخوری میل کنند

نه دکتر گفت پنج ماه دارو مصرف کنه البته این هم بگم قلیون هر شب میکشیدیم نمیدونم تا چه حد تاثیر داشته ...

برا ما هم همینطور بود سه ماه دارو مصرف کرد اثر نداشت واریکوسل دو طرفه خفیف داشت اسفند عمل کرد بهتر شد نسبت به قبل سونورو حتما بده شاید واریکوسل داره 

با اینا نتیجه گرفتید؟

فکر می‌کنم به خاطر این بوده

ما یه بچه داریم برای دومی که اقدام کردیم دیدیم نشد رفتیم دکتر گفت همسرت باید آزمایش بده همسرم آزمایش داد گفتن خوب نیست دکتر زیادی رفتیم کلینیک ابن سیناپیش دکتر خطیر،دکتر فدائیان دکتر امیری ،دکتر محبوب و... همشون آزمایش خواستن و هر بار که آزمایش داد گفتن خوب نیست

یکی از همکارهای همسرم بهش گفته بود یه خانم افغانی هست که هر کی میره پیشش نتیجه میگیره منم رفتم بهش گفتم همسرم ضعیفه معجون و یاد داد درست کردم یه ذره قیمتش بالا بود همسرم با ناز و ادا یه روز خورد یه روز نخورد دوباره رفتیم دکتر آزمایش داد دید خیلی بهتر شده خودش گفت یک بار دیگه درست کن بخورم  دوباره درست کردم خودش با علاقه می‌خورد البته همسرم پیش دکتر اورولوژی هم رفته بود واریکوسل عمل کرده بود ولی بعد از عمل بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد

ناگفته نماند به ما گفته بودن هرگز با هیچ روشی بچه دار نمیشیم نه آی وی اف میکرو

هم زمان با درمان همسرم منم دکترای زیادی می رفتم همین طور طب سنتی تو این فاصله من که هیچ مشکلی نداشتم کیست گرفتم فیبروم در آوردم میوم در آوردم و غیره الان ما تو سیکل آی وی اف هستیم و پانکچر کردیم دوازده تا جنین داریم من فیبروم و میوم عمل کردم و یک بار هم هیستروسکوپی شدم دکتر گفت باید ۹ ماه صبر کنم تا رحم آماده بشه و بعد انتقال بدم