فکر میکنم به خاطر این بوده
ما یه بچه داریم برای دومی که اقدام کردیم دیدیم نشد رفتیم دکتر گفت همسرت باید آزمایش بده همسرم آزمایش داد گفتن خوب نیست دکتر زیادی رفتیم کلینیک ابن سیناپیش دکتر خطیر،دکتر فدائیان دکتر امیری ،دکتر محبوب و... همشون آزمایش خواستن و هر بار که آزمایش داد گفتن خوب نیست
یکی از همکارهای همسرم بهش گفته بود یه خانم افغانی هست که هر کی میره پیشش نتیجه میگیره منم رفتم بهش گفتم همسرم ضعیفه معجون و یاد داد درست کردم یه ذره قیمتش بالا بود همسرم با ناز و ادا یه روز خورد یه روز نخورد دوباره رفتیم دکتر آزمایش داد دید خیلی بهتر شده خودش گفت یک بار دیگه درست کن بخورم دوباره درست کردم خودش با علاقه میخورد البته همسرم پیش دکتر اورولوژی هم رفته بود واریکوسل عمل کرده بود ولی بعد از عمل بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد
ناگفته نماند به ما گفته بودن هرگز با هیچ روشی بچه دار نمیشیم نه آی وی اف میکرو
هم زمان با درمان همسرم منم دکترای زیادی می رفتم همین طور طب سنتی تو این فاصله من که هیچ مشکلی نداشتم کیست گرفتم فیبروم در آوردم میوم در آوردم و غیره الان ما تو سیکل آی وی اف هستیم و پانکچر کردیم دوازده تا جنین داریم من فیبروم و میوم عمل کردم و یک بار هم هیستروسکوپی شدم دکتر گفت باید ۹ ماه صبر کنم تا رحم آماده بشه و بعد انتقال بدم