2777
2789
ما کرونا داشتیم همه چیزم خوردیم خوب شدیم  حتی نوشابه عالیه چون اونایی ک کردنا میگیرن ی دفعه از ...

اولین باره شنیدم ممنون

آخه زنداداشم کرونا داره دخترش سوپ شیر درست کرد براش بدحال شد بستریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شويد پلو و ماهيچه گوسفندي

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
برنج و مرغ چون طبع سردی دارن بهتره توی کرونا استفاده نشده

قبول ندارم حرفتونو 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ما کرونا داشتیم همه چیزم خوردیم خوب شدیم  حتی نوشابه عالیه چون اونایی ک کردنا میگیرن ی دفعه از ...

عجب ولی من کرونا ک گرفتم بستری شدم حتی ابمیوه شرکتی هاهم نمیذاشتن چون میگفتن قند خودش میره بالا تو کرونا و اینکه اصلا این چیزا منع بود فقد ابمیوه های طبیعی و سوپ با مایعات فراوان

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

دکترت چی میزده؟ اینا که کرونا دارن قند براشون ممنوعه. مگه در حالتای خاص که مثلا افت فشار داشته باشه اونم اکثرا با نمک جبران میکنن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اولین باره شنیدم ممنون آخه زنداداشم کرونا داره دخترش سوپ شیر درست کرد براش بدحال شد بستریه 

منم سوپ شیر خوردم حالم بد شد ب قدری ک الان ازش متنفرم 

ولی هم پنیر هم ماست هم کره خوردم اوکی بودم 

فک کنم سوپ شیر ب خاطر ی چیز دیگه اس 

عجب ولی من کرونا ک گرفتم بستری شدم حتی ابمیوه شرکتی هاهم نمیذاشتن چون میگفتن قند خودش میره بالا تو ک ...

باورت میشه ما کلا ۱ بار سوپ خوردیم😂😂همش غذای کبابی 

حتی بیمارستان خصوصی هم بودیم بهمون نوشابه میدادن چون ی دفعه ک داشتیم راهدمیرفتیم میوفتادیم زمین ما هم ابمیوه طبیعی بهمون دادن ولی خو کمپوت و اینا هم میخوردیم 

دکترت چی میزده؟ اینا که کرونا دارن قند براشون ممنوعه. مگه در حالتای خاص که مثلا افت فشار داشته باشه ...

من خودم نمک میخوردم سرم گیج میرفت رو زمین بودم فقط با قند برمیگشتم قندم پایین بود ب قدری ک ی دفعه میخوردم زمین 

اتقدر چیز شیرین و گرم بهم دادن مثل شیرینی عسل 

الان مزاجم تغییر کرده اینارو نمیتونم بخورم 

ولی من دیدم بیماری ک با ۸۰ درصد درگیری برش گردوند 

ما هر کدوممون گرفتیم قندمون پایین بود 

باورت میشه ما کلا ۱ بار سوپ خوردیم😂😂همش غذای کبابی  حتی بیمارستان خصوصی هم بودیم بهمون نوشاب ...

نمیدونم والا شاید چون درگیری ریه من بالا بود نمیدادن

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار