2777
2789

سلام خانوما کسی از شماها پیش دکتر عبدالرضا شیخی بینیشو عمل کرده یا از اشناهتون کسی عمل کرده پیشش اونایی ک عمل نکردین پیشش تعریفشو تاحالا شنیدین لطفا بگین من ساکن اهواز نیستم میخوام پیشش نوبت عمل بگیرم درحال تحقیقم ببینم دکتر خوبیه یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم میشه طریقه نصب واتساپ وب رو برام توضیح بدی

عزیز ببین اول برنامه واتساپ وبو نصب میکنید رو گوشی خودت بعد میری تو واتساپ شوهرت میزنی تنظیمات بعد گزینه میاد میزنی دستگاهای متصل بعد یه چیزی میاد میزنی قبول 

بعد مثل برنامه شه ریت هست ک برا فرستادن برنامه و... باید اسکن کنی رو گوشی طرف مقابل اینم همونه 

بعد میری تو برنامه واتساپ وب ک رو گوشی خودت نصب کردی گزینه اول انتخاب میکنی دوربین گوشی شوهرتو تمیز میکنی دوربینو میگیری روبرو بارکد برنامه اسکن میکنی بعد رو گوشی همسرت یه چیز میاد یه اعلان رو اون فشار میدی نوشته تنظیمات بیشتر میزنی رو تنظیمات بیشتر بعد نوشته بیصدا کردن یا غیرفعال کردن اعلان ها همشو غیرفعال یا بیصدا میکنی تمام شدو رفت سوال داشتی در خدمتم

عزیز ببین اول برنامه واتساپ وبو نصب میکنید رو گوشی خودت بعد میری تو واتساپ شوهرت میزنی تنظیمات بعد گ ...

متشکرم گلی

مطمن باشم متوجه نمیشه اگه همه این کارا رو انجام بدم