2777
2789
عنوان

😐😐😐😐واقعا چرا فامیلا اینقدر فوضولن

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 88 پست
واتم و کلا پاک کردم بدبختی اینجاست  چند روز پیش یکی زنگ‌زده بود ب بابام‌ میگفت میره چندم؟ امس ...

میفهمم چی میگی به خانوادت میگن نذار فلان کنه نذار بره فلان جا نوبت خودشون و بچه هاشون برسه عیب نداره برن فلان جا و فلان کنن!!!!به بابات و خانوادت بگو هرکی از این سوالا پرسید یه لبخند بزنه بگه امید به خدا همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی ببین میدونی چی میخام بگم ببخشید لحن بیانم یکم تند هست ولی ریدمممممم ب تک تکشون (فامیل خود ...

موافقم باهات الان همون فشار روی منه خیلی روی پشتکارم‌تاثیر گزاشته

همه میگن انسانب فقط فرهنگیانش برای خانما خوبه

اصلا اینجوری نیست من دوست دارم‌روانشناس بشم

مشاوره برم

یا حقوق 

فرهنگیان ب درد من نمیخوره 

اصلا بهش علاقه ندارم

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
میفهمم چی میگی به خانوادت میگن نذار فلان کنه نذار بره فلان جا نوبت خودشون و بچه هاشون برسه عیب نداره ...

دخترخودشون یه استان دیگ‌رفته دانشگاه 

اونم ازاد😐رشته ای  ک شهر خودمون یا توی استان خودمونم بود

چقدر اینجور مواقع بلاک به درد میخوره 🔪😂 پسر عموم همسن من بود هی میگفتن سهند اینقدر خونده تو ...

بخدا حرمت نگه میدارم نمیشورمشون پهنشون نمیکنم‌رو سیم

دخترخودشون یه استان دیگ‌رفته دانشگاه  اونم ازاد😐رشته ای  ک شهر خودمون یا توی استان خودمو ...

میبینی؟!آدم اینجور وقتا دلش میخواد دهنشو باز کنه بگه شما لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره...هووووف یادم خودم افتادم اعصابم بهم ریخت😐

دقیقا  من بابام رتبه 70 انسانی بود خودش و عموم  بعد شوهر خالم ک خودش سوادش دیپلم ردیه می ...

بگو مردی بیا برو کنکور بده ببینم اسونه یا ن 

میگن‌اسونه چون ریاضیش خیلی کمه 

بقیه مطالبش کمر ادم و میشکونن

ولی از من ب تو و بقیه کنکوریا که پیام منو میخونن سال کنکور سال شناخت دوست و دشمنه بخدا خیلیا این موق ...

من همه رفیقامو گزاشتم کنار به جز سه چهار نفر

یکی از دوستام ک همکلاسیمه و رفیق فابمه

یکی هم دوست مجازیمه و چند ساله باهمیم و اونم کنکوریه 

جواب نده کلا باز نکن چتشونو

گله کردن بگو درس میخونم سراغ گوشیم نمیرم 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
بگو مردی بیا برو کنکور بده ببینم اسونه یا ن  میگن‌اسونه چون ریاضیش خیلی کمه  بقیه مطالبش ...

واقعا

همینو بابام براش دیپلمش جور کرد 

فکر کردن انسانی اسونه 

عربی و ادبیات و ...... خودش پدر آدم در میاره 

عزیزم تلاش کن فقط با تست زدن و روحیه اروم موفقی💓

😂😂😂😂😂 وای خدااااا  تو هم میگفتی ببخشید شما متولد چند هستین  یائسه شدین یا نه😂💔 هنی ...

😂😂🤦🏻‍♀️حرمت نگه داشتم

قبل ازينكه بپرسن جلو حمع بگو واي خسته شدم اينقد جواب مامان دوستمو دادم هي ميپرسه درس ميخوني يا ن ب ...

اخه توی جمع هم نمیگن 

زنگ‌میزنن بابام ک میدونن جوابشو نو میده

یا میان ب خودم پیام میدن وسط حرف سوال میپرسن