2777
2789
عنوان

😐😐😐😐واقعا چرا فامیلا اینقدر فوضولن

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 88 پست

ولی از من ب تو و بقیه کنکوریا که پیام منو میخونن سال کنکور سال شناخت دوست و دشمنه بخدا خیلیا این موقع خودشون رو نشوون میدن تصمیم گیری عاقلانه بگیر که با کیا به ادامه رابطه ت فکر کنییی خیلیا دشمنیشون رو همین سال بهت نشون میدن😑نمونش خاله و دختر خاله خودم ک بخام برات تعریف کنم ی رمان میشه...

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو درسه دیگه دارم میخونم برنامه روزانه که نمیتونم بهت توضیح بدم یا بگو طوری نیس از جیب شما خرجش نمی ...

والا بخدا انگاری از حق و حقوق اونا میزنیم ب جیب خودمون

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
دقیقا  من بابام رتبه 70 انسانی بود خودش و عموم  بعد شوهر خالم ک خودش سوادش دیپلم ردیه می ...

اصلا درکی ندارم از کسانی که میگن انسانی اسونه

هر وقت تونستن عروض علوم‌فنون رو هر۱۴تاشو بلد باشن

کل مبحث فلسفه که فیلسوفا رو توضیع داده و هدکروم رو نقد کرده مزایا و معایب رو گفته بلد باشن

علوم‌اجتماعی به اون سنگینی بتون کانلا توضیع بدن

بیان بگن اسون هست یا سخت

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
😂😑یه زنعمو دارم اصلا باهاش در ارتباط نیستم بهم پیام داده سلام متولد چه سالی هستی کی کنکور میدی؟

😂😂😂😂😂 وای خدااااا 

تو هم میگفتی ببخشید شما متولد چند هستین  یائسه شدین یا نه😂💔 هنینقدر شخصی

بچه ها من ی مدت تعلیق بودم الان ازاد شدم اعلان پیامم ی علامت بالاش اومده نمیره فک کنم یکی بهم میام داده تعلیق شده پیامش رفته

چجوری میتونم پاکش کنم رو مخمه خیلی؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

قبل ازينكه بپرسن

جلو حمع بگو واي خسته شدم اينقد جواب مامان دوستمو دادم هي ميپرسه درس ميخوني يا ن

به در بگو ديوار بشنوه

جدي هم بگو

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

رشته منم انسانیه. فقط میتونم بگم درس خوندن همین جوریشم سخته.دیگه چه برسه که درسات کلی حجم داشته باش ...

دقیقا خصوصا الان که مجازی شدیم سختیاش صد برابر شده

عربی که توی ریاضی و تجربی عمومیه برای ما تخصصیه 

چون رشته ما ریاضیش کمه دلیل میشه ک رشته اسونی باشه

اما خیلی سخته بشینی مفهوم کمونیست و لیبرالیسم و... بخونی و تست بزنی

ولشون کن انقد ازین ادما بدم میاد ! شوهر من مدرکش دکترا یه رشته خوبه اما حالا بر طبق شرایط الان شغلش ...

مهم علاقه است وقتی طرف خودش راضیه واقعا خیلی خاله زنک بازی میشی ک بقیه دخالت میکنن