2777
2789
عنوان

حسادت هاي جاري 🤦🏻‍♀️

202 بازدید | 11 پست

بچه ها شمام حسودي كسي رو بفهميد بيش تر حساس ميشين يا فقط منم ؟من كلا خيلي خونسردم و هيچي برام مهم نبود تو مجردي زماني كه ازدواج كردم با جادوگري به اسم جاري اشنا شدم بازم خودمو زدم به بي خيالي ولي چندين مورد باعث شد حساس بشم مثلا اينكه جاري من كلا قهر بود ولي تا من وارد خانواده شدم آشتي كرد و هميشه كادو مياره و ...هربار كه اونجا باشه بهترين ها را ميپوشه هميشه متفاوت و ديگه قربونش برم ارايشو قورت ميدع و روسريشم هميشه افتاده و دست و پاهاش تا نصف معلومه از طرفي اسكي ميره كافيه يه كاري كنم پشت سرم اسكي رفته نگيد مخفي كن و نگو ...اخه نميشه بلخره كه ميفهمن چرا اينطورع ؟كي نسل تقليدكارا از بين ميره

مثلا ماشين خريديم پشت سرمون خريدن طلا خريديم خريدن بعدش خونه خريديم اونام خريدن بعد من رفتم ناخن كاري اونم رفته من پيج كاري برا شوهرم زدم اونم زد ديگه واقعا كفرم در ميادش اگه بچه دار شم ميدونم پشت سرم بچه دار ميشه خودم هم حسودم ولي جلوي خودمو خيلي ميگيرم ولي واقعا زورم ميگيره كه تا بفهمه من بچه دارم بره بچه دار شه عاخه دلم ميخاد بچم تك باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم ولی اینایی ک گفتی ارایشو لباس و...بیشتر انگار تو حسادت میکنی

اره  خودم حسودم واقعا بده ولي هيچوقت اسكي نميرم مثلا تو اين چندسال نخواستم مثل اون ميكاپ و فشن كنم 

جاری منم اینجور هرکاری میکتم هرچیزی میخرم سری میخره کپ مال من

من بدم نمیاد ذوقم میکنم میگم ببین چقدر سلیقه منودوست داره😅 شمام مث من فک کن 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
مثلا ماشين خريديم پشت سرمون خريدن طلا خريديم خريدن بعدش خونه خريديم اونام خريدن بعد من رفتم ناخن كار ...

پس بذار اول اون بچه دار شه بعد تو

ولی در مورد خونه و ماشین باهات موافق نیستم خب پول داشتن و باید با پولشون بهرحال یه چیزی می خریدن نمی تونستن چون شما خریدین اونا نخرم که دیگه.

ولی در مورد تیپ های متفاوت و آرایش موافقم جاری منم همینطوره تو هم سعی کن تو این زمینه مثل خودش باشی به خودت برس و متفاوت و شیک بپوش

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پس بذار اول اون بچه دار شه بعد تو ولی در مورد خونه و ماشین باهات موافق نیستم خب پول داشتن و باید با ...

اخه معلوم نیس ک کاراش ی بچه اورده میتونه بازم بیاره تو سن ۳۷ سالگی هم میشه ولی من نیوردم نمیتونم بخاطر اون صبر کنم و شانس باردار شدنم رو بخاطر اون از دست بدم 

اخه معلوم نیس ک کاراش ی بچه اورده میتونه بازم بیاره تو سن ۳۷ سالگی هم میشه ولی من نیوردم نمیتونم بخا ...

دیگه چه میشه کرد. ممکنه با این اخلاقاش بذاره پشت تو بچه گیرش بیاد. خیلی خانواده شوهر رو بزرگ و مهم نکن به این فکر کن که بچت چقدر برای خانواده خودت عزیز و دوست داشتنی میشه. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
 دیگه چه میشه کرد. ممکنه با این اخلاقاش بذاره پشت تو بچه گیرش بیاد. خیلی خانواده شوهر رو بزرگ و ...

اره میدونم و‌مطمعنم دلم میخاد همه خودشون رو بزارن جای من هر کاری که کردم پشت سرم رفت انجام داد خوب یکم خلاقیت داشته باش اهان یادم رفت اینو بگم شوهرش رو مجبور کرده بود مثل شوهر من لباس بپوشه 😂😂وای با اون سنش شلوار دمپا و جوراب کوتاه و تیشرت کپی شوهر من پوشیده بود 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره میدونم و‌مطمعنم دلم میخاد همه خودشون رو بزارن جای من هر کاری که کردم پشت سرم رفت انجام داد خوب ی ...

انگار خصلت همه جاری ها اینه‌. به سبک خودت زندگیت رو پیش ببر اگر جایی هم از سبک اون خوشت اومد کپی برداری کن تا بهت سخت نگذره زندگی. بهرحال اینا تا آخر عمر ما هستن باید کنار بیایم با وجودشون و کاراشون. 

انگار خصلت همه جاری ها اینه‌. به سبک خودت زندگیت رو پیش ببر اگر جایی هم از سبک اون خوشت اومد کپی برد ...

اره بعضی وقتا میگم بزار منم اسکی برم ازش بفهمه چه حسی داره فقط من تجربه اش نکنم 😂اما نمیدونم چیکار کنم بلد نیستم 😂

اره بعضی وقتا میگم بزار منم اسکی برم ازش بفهمه چه حسی داره فقط من تجربه اش نکنم 😂اما نمیدونم چیکار ...

کاری نداره که اگر هر کاری کرد که خوشت اومد تو هم انجام بده 😃 مثلا دیزاین خوبی کرد و حال کردی تو هم تلاش کن یه دیزاین خوب بزنی. رنگی پوشید که دلت رو برد همون رنگ رو بخر بپوش حالشو ببر. اصلا هم سخت نگیر. آدم باید هر کاری که درست و اخلاقیه و خوشحالش میکنه انجام بده.