2777
2789
عنوان

واقعا خسته شدم هیچی سختر از بزرگکردن یه نوزاد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 62 پست

عزیزم میدونم سخته ولی خداروهزار بار شکر کن سالم هست. 

شکر خدا که رفلاکس نیست من بچه رفلاکس داشتم خیلی سخت بود. 

انشاالله که تا آخر فرزند گلت سلامت باشه

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه روزاي خوبي قدر بدون بعدا حسرتشو ميكشي كسي نيست كمكت كنه؟

همسرم هست غذا و تمیزکاریه خونه همه با اونه بچم شیرپرمیخوره من اصلا نمیدونم چقد بهش بدم صحنه شیردادن شده میدون جنگ من و اون  اینقدی میخوره که چساش دودو میزنه هرکاری میکنم از سینه بلندش کنم جیغ و دادو فریاد میزنه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم میدونم سخته ولی خداروهزار بار شکر کن سالم هست.  شکر خدا که رفلاکس نیست من بچه رفلاکس داش ...

عزبزم رفلاکس هست الرژی هم هست خودمم هم تو رژیمم تو میدونی گذروندن روزهای رفلاکسی یعنی چی  نزتری زیاد بخو ه نگهش داری بیست دقبقه این اصلت با من لج کرده

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

اره بچه منم دوماهشه اینم اضافه کن گریه اشون چجوری بفهمیم مال چیه😫گاهی پوشک وبدن وهمه چی چک میکنم سیرهم شده نمیخوادم بخوابه معلوم نیس چشه فقط گریه.....تازه مکافات دیگه واکسناش😢

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

خخخ من دوقلو دارم 

نوزاد بودند وسطشون میشستم نصف شب و بهشون شیر میدادم با شیشه شیر که شیر خودمو دوشیده بودم دیگه هیچی نمیفهمیدم تا اینکه سرم تالاب میخورد زمین و بیدار میشدم ..شهر غریب بودم هیچکسو نداشتم شوهرمم مآموریت بود تازه یه سه ساله دیگم داشتم...

بگم یا بسه خخخخ

همسرم هست غذا و تمیزکاریه خونه همه با اونه بچم شیرپرمیخوره من اصلا نمیدونم چقد بهش بدم صحنه شیردادن ...

جووووووووووون عزيزدلم خدا حفظش كنه برات 

حتما سير نميشه 

اين روزا خيلي زود ميگذره 

عوضش شیرین بهت میخنده خستگی در میاد سخت نگیر

اره میخنده بهم یه وری 🙁

جووووووووووون عزيزدلم خدا حفظش كنه برات  حتما سير نميشه  اين روزا خيلي زود ميگذره

عزیزم اینقدی میخوره شکمش توپ میشه خودش قپ قپ میزنه بیرون اخه بازهم سیرنمیشه یعنی قیافش معلومه زیادی خورده منگ منگی میزنه 

عزبزم رفلاکس هست الرژی هم هست خودمم هم تو رژیمم تو میدونی گذروندن روزهای رفلاکسی یعنی چی  نزتری ...

آره عزیز میفهمم چی میگی منم سه ماه کامل لب به لبنیات و گوشت گاو و هر جی که اینا رو داره نزدم حتی تخم مرغ رو هم حذف کردم چون دخترم علاوه بر بالا آوردن زیاد دونه هم میزد صورت و بدنش 

دختر من گریه نمی‌کرد ولی مدام باید رو پا تابش میدادم و روزی 4 یا 5 بار لباسش رو عوض میکردم بس بالا میاورد

شکر خدا دارو خیلی زود روش جواب داد و زود خوب شد. 

همه این روزای سخت تموم میشه یکم دیگه تحمل کنی تمام میشه سختی های این طوری 

انشاالله خدا یه نیرو و قوت اساسی بهت بده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سخت ترین کاردنیابچه داریع یادم میفته سرم گیج میره خوبه گذشت

فقط من بهمن ماه میخوام برم سرکار بابا و مامانم گفتن واست نگه میداریم تنها امید زندگیم همون روزهاست😭

عزیزم اینقدی میخوره شکمش توپ میشه خودش قپ قپ میزنه بیرون اخه بازهم سیرنمیشه یعنی قیافش معلومه زیادی ...

با دكتر نوزادان مشورت كن 

از طرف منم بوسش كن فرشته ي كوچولوتو از رو لباس البته دستشو