2777
2789
عنوان

لطفا هر عزيزي بلده بياد راهنمايي كنه نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست

باور کن زیادی خودتو ترسوندی. فقط و فقط به خدا توکل کن. بگو خودم و بچمو سپردم به خودت و دیگه به چیزای منفی فکر نکن و با استرس خودت و اون کوچولو رو اذیت نکن

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

ببین حتی مال من که ریسک پایین نوشته هم طبق جدول 88 درصد احتمال نرمال بودن جنین داره. یعنی 10 درصد با مال شما اختلاف داره. بالاترین حد نرمال هم میشه 98 درصد. یعنی اصلا صد در صدی نداریم تو غربالگری اول. چون غربالگری اول کلا هیچی معلوم نیست فقط یه سری محاسبات با توجه به اعداد و ارقامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حتی مال من که ریسک پایین نوشته هم طبق جدول 88 درصد احتمال نرمال بودن جنین داره. یعنی 10 درصد با ...

فدات بشم دلم آروم شد 

بخدا از ديروز انقدر گريه كردم فكم قفل شده 

خدا بچه تو حفظ كنه سلامت بذاره بغلت

ببین حتی مال من که ریسک پایین نوشته هم طبق جدول 88 درصد احتمال نرمال بودن جنین داره. یعنی 10 درصد با ...

ميدوني من بيشتر جواب ازمايش نگرانم كرده 

اگر غربال دوم ازمايش بدم بازم ريسك متوسط بزنه چي ؟؟؟

ميدوني من بيشتر جواب ازمايش نگرانم كرده  اگر غربال دوم ازمايش بدم بازم ريسك متوسط بزنه چي ؟؟؟

غربالگری دوم دیگه برآورد ریسک نیست عزیزم جواب قطعیه. ایشالا که به شما هم یه خبر قطعی سلامتی از نینیت میگه و خیالت رو راحت میکنه. من زیاد دیدم کسایی که غربالگری اول مشکوک بودن ولی بچه سالم بوده واسه همین اینقدر با آرامش دارم جوابتو میدم. الکی بد به دلت راه نده و فقط و فقط به خدا توکل کن

فدات بشم دلم آروم شد  بخدا از ديروز انقدر گريه كردم فكم قفل شده  خدا بچه تو حفظ كنه سلام ...

دیگه اینقدرم گریه و بی تابی نکن  اون فسقلی چه گناهی کرده که اینقدر استرس تحمل کنه

یه مامان قوی و آروم باش و مطمئن باش خدا همیشه هوای کسایی که بهش اعتماد میکنن رو داره

😘😘 ایشالا غربالگری بعدی رو که رفتی منتظرم بیای و بگی که همه چیز خوب بود

سلام عزيز دلم 

ازمايش دومم رو انجام دادم همش منفي اومد خدا رو شكر 

انقدر از خوشحالي گريه كردم كه خدا ميدونه

يادم بود كه به شما هم خبر بدم. يكي از كسايي كه حتي از دوستاي نزديكمم بيشتر حرفاش به دلم نشست و بهم اميد داد شما بودي. اميدوارم هيچ وقت دل نگرون و غصه دار نشي عزيزم. خدا كوچولوت رو برات حفظ كنه ❤️❤️❤️❤️

سلام عزيز دلم  ازمايش دومم رو انجام دادم همش منفي اومد خدا رو شكر  انقدر از خوشحالي گريه ...

😍😍😍😍😍😍😍😍 وای خدا نمیدونی چقدر خوشحالم کردی عزیز دلم. خدا رو هزار مرتبه شکر. الهی همیشه فقط و فقط شاهد سلامتی و خوشحالی و موفقیت تو زندگی فسقلی کوچولوت باشی عزیزم...

سلام عزيز دلم  ازمايش دومم رو انجام دادم همش منفي اومد خدا رو شكر  انقدر از خوشحالي گريه ...

تو شب تولدم این خبر خوب رو شنیدم پس هم این خبر خوب و هم دعای خیرت رو به فال نیک میگیرم🥰 ایشالا که خدا خودش همیشه مراقب نینی کوچولوهای هر دوتامون باشه😉