2777
2789

@mamanziba5  الان که باید بدونیم اون چه کاری بود که انقدر پولدار شد یا چحوری رفتی خونه مامانت یازندگی مجیدو میترا چی  شد یا چجوری شوهرت راضی شد خونه بخره یا وقتی خونه رو خرید خواستسد بیاید مستقل شید مادر شوهرت چیکار کرد خواهش میکنم اینارو بگو خواهش میکنم مثل همیشه که به شخصیتمون احترام گذاشتی ایندفعه ام احترام بزار ما که همه گفتی با جزییات بزار اینجوری ک اصن حال نمیده مزه داستانو نمیفهمیمم

پسر عسلم رهام مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خودشم پیشبینی نکرده چطور این اتفاقا افتاده 😅

خدا کنه اینطور نباشه ولی خب خداییش اینا تیکه های مهمه این زندگی خانمه از اون اولم همه از سارا میپرسیدم چطور تونستی از مادرشوهرت مستقل بشی یا چطور شوهرت راضی شد که از مادرش جدا بشه واقعا اینا خیلی مهمه

پسر عسلم رهام مامان

خدا کنه اینطور نباشه ولی خب خداییش اینا تیکه های مهمه این زندگی خانمه از اون اولم همه از سارا میپرسی ...

سلام. الان تاپیک را دیدم. خب پاسخ داد که.  همه را گفت. خودشوهرش خونه را پسندیده و خریده قرارهم بوده مادرش هم بیاد باهاشون زندگی کنه اما خودش راضی نشده که بیاد

توکل بر خدایت کن، کفایت میکند حتما🌹

[QUOTE=214449465]سلام دوست خوبم در خصوصی میگم بهتون، تاپیک یکی از دوستان دورهم هستیم🌼☘️🌼 نتونستند صداتون بزنند.&nbs ...[/QUOدوست عزیز من خواننده تاپیکهاتون بودم و یجورایی قوی بودن شما بهم انگیزه میداد، تاپیکآخری که گفتین هم لایککردم که صدا بزنین اما متاسفانه خبری نشد، عزیزم لطفا منم ببرین تو تاپیکتون☘💚