2777
2789

خداروشکر خوبه

ولی زهر رفته بدنش فشارش بالاست 

شوهرم پیششه 

منم سرکارم 

احتمالا تا عصر نگهش دارن

جاری هام و یکی از خواهر شوهرام تو شهر ما هستن 

به شوهرم گفتم بگم مامانم سوپ درست کنه(عقدم و فکر می‌کنم جمله ام اشتباه بود مامان من که وظیفه ای نداره یه لحظه حواسم نبود)

گفت نمیدونم نه معلوم نیست چی بشه

حالا به نظرتون من باید چیکار کنم

اصلا باید کاری کنم؟

با شوهرم درارتباطم ولی به مادرشوهرم زنگ نزدم

حالا زنگ بزنم به شوهرم بیاد بریم خرید سوپ درست کنم

از یه جهت هم شوهرم بیاد کسی پیشش نیست

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سوپ میخای درست کنی خودت وسایلاشو بخر درست کن زشته شوهرتو از بیمارستان برداری ببری خرید وسایل برای سوپ.. یا با مادرشوهرت تماس بگیر بگو سوپ درست کنه ببرین بیمارستان براشون

نهههه بابا ولشون کن  تو عقدی فعلا وظیفه ای نداری تا مرخص شد رفت خونشون برو بهش سر بژن همونجام ...

باشه 

خونه خودشون بپزم؟

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
درسته وظیفه مادرتون نیست..ولی بعنوان لطف میشه ی کارایی کرد...تو این شرایط بد دنبال وظیفه و فلان نگرد

چشم

بله درسته 

پدر شوهرت عسگر نیس😁😁😁😁 

انشاءالله خوب میشه🙏

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️