2777
2789
عنوان

بیمارستان آریا اهواز

299 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

کسی جدیدا بیمارستان آریا زایمان سزارین انجام داده؟

هزینه اش چقدر شده ؟

ممنون میشم جواب بدید ، چون هرچقدر تماس میگیرم با واحد حسابداری اصلا جوابگو نیستن

تحمل نداره نباشی...دلی که تو تـنـهــا خــداشـی❤

دوستم ۱ماه پیش انجام داد پیش دکترشجاعی،،۸ تومن شد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

خودمم قصد دارم بیام،،دکتر شجاعی عالیه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم ۱ماه پیش انجام داد پیش دکترشجاعی،،۸ تومن شد

مرسی عزیزم منم دکترم گفته حدود ۸ ، اما از بس بقیه میگن ۱۱ تومن و ۱۰ تومن و.... شده گفتم نکنه دروغ باشه ۸ تومن ، فکر میکنم نرخ هر دکتری متفاوت باشه درسته ؟

مرسی عزیزم منم دکترم گفته حدود ۸ ، اما از بس بقیه میگن ۱۱ تومن و ۱۰ تومن و.... شده گفتم نکنه دروغ با ...

اره مثلا فک کنم اپاداناهمین حدودا ۱۰ تومن بشه

مرسی عزیزم منم دکترم گفته حدود ۸ ، اما از بس بقیه میگن ۱۱ تومن و ۱۰ تومن و.... شده گفتم نکنه دروغ با ...

خوش ب . حالت داری زایمان میکنی؟بخدا دیگه خسته شدم ا. کمردرد و فشار شکم رو مثانه،،دلم میخاد دیگه دنیا بیاد

خوش ب . حالت داری زایمان میکنی؟بخدا دیگه خسته شدم ا. کمردرد و فشار شکم رو مثانه،،دلم میخاد دیگه دنیا ...

اره عزیزم هفته دیگه زایمانمه ، ان شاالله شما هم بسلامتی بگذرونی ، سخته دیگه ولی چه میشه کرد باید تحمل کرد تا بگذره

اره عزیزم هفته دیگه زایمانمه ، ان شاالله شما هم بسلامتی بگذرونی ، سخته دیگه ولی چه میشه کرد باید تحم ...

اره بخدا از دیشب همش فشار رو مثانمه همش میرم دسشوویی😁عصبی شدم من همیشه فک میکردم  بارداری فقط یه بچه میاد تو شکمت دیگه خودش رشد میکنه😁انشاالله ب سلامتی زایمان کنی

عزیزم اومدم اونجا برم ولی شوهرم تحقیق کرد گفت دکتراش زیاد خوب نیستن برای همین بعد از کلی تحقیق خانم دکتر مینا مهدوی رو پیدا کردیم رفتم زیر نظر ایشون و الحق بگم که کارشون حرف نداشت تو این مدت 9 ماه من واقعا هیچ دردی نکشیدم رژیم های غذایی که بهم میداد یا تمرین های ورزشی  که بهم میداد عالی بود چون نتیجشو تو زایمانم دیدم خیلی راحت زایمان کردم حتما حتما پیشنهاد میکنم که یه سر بری پیشش خودت میفهمی گلم خواستی بگو شماره و ادرسشو بهت بدم