2777
2789

من از اول بارداریم سمت چپ شکمم درد میکنه و سنگینه، نی‌نیمم سمت چپه همش میره زیر کلیه‌م فشار میاره اما جفتش سمت راسته🥴 اصن نمیدونم قضیه چجوریه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی دردش چجوریه؟ هفته ی چندی شما؟ 

هفته ۲۷ هستم عزیزم، تیر میکشه بیشتر وقتایی که عذر میخوام دستشویی میرم دیگه همش ناله میکنم از درد. تا وقتی که جنین پایین بود نزدیک تخمدانم تیر میکشید اما الان نزدیک کلیه‌م درد میکنه

هفته ۲۷ هستم عزیزم، تیر میکشه بیشتر وقتایی که عذر میخوام دستشویی میرم دیگه همش ناله میکنم از درد. تا ...

ای جانم،به سلامتی بغل بگیریش عزیزم، قدیمیا میتونستن جای بچه رو تغییر بدم داخل شکم که دیگه اذیت نشی ولی دکترا هیچ کاری از دستشون برنمیاد

ای جانم،به سلامتی بغل بگیریش عزیزم، قدیمیا میتونستن جای بچه رو تغییر بدم داخل شکم که دیگه اذیت نشی و ...

ممنونم گلی همچنین🌹اوهوم🙁 برا بعدتراش میترسم که ان‌شاءالله بزرگتر شه چجوری این گوشه جاش میشه😂

ممنونم گلی همچنین🌹اوهوم🙁 برا بعدتراش میترسم که ان‌شاءالله بزرگتر شه چجوری این گوشه جاش میشه😂

حتما حرکت می‌کنه به سمت وسط چون حرکاتش بیشتر میشه،نگران نباش😅