2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گریه عزیزم؟

چ خاکی ب سرم بکنم

من ب شدتتتت مراقب بودممممم ب شدددددت

اصلا یعنی امکان خطا یک درصدم نیسسس؟؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

[QUOTE=206692000]چ خاکی ب سرم بکنم من ب شدتتتت مراقب بودممممم ب شدددددت اصلا یعنی امکان خطا یک درصدم نیسسس؟؟[/QUOممکنه خطا هم باشه اگه مراقب بودی.ممکنه کیست داشته باشی مثبت باشه

[QUOTE=206692000]چ خاکی ب سرم بکنم من ب شدتتتت مراقب بودممممم ب شدددددت اصلا یعنی امکان خطا یک درصدم ...

خداروشکر

من خیلی وقتم هست پریود نشدم فکر کردم بخاطر کروناست همینجا دیدم خیلیا میگن ما کرونا گرفتیم چند ماهه پری نشدیم شاید سیستمم بهم ریخته

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
برو آزمایش خیالت راحت میشه

اره حتما باید برم دعا کن منفی باشه

خداروشکر من خیلی وقتم هست پریود نشدم فکر کردم بخاطر کروناست همینجا دیدم خیلیا میگن ما کرونا گرفتیم ...

حتما برو آزمایش.خط بی بی چکت پر رنگه.خیالت راحت بشه

حتما برو آزمایش.خط بی بی چکت پر رنگه.خیالت راحت بشه

اره میرم دعا کن خواهش میکنم

ان شاءالله هر چی مصلحت باشه همون بشه.مطمئن باش خدا بد بنده هاشو نمیخواد.اگه مثبت بود توکلت به خدا با ...

اگر مثبت باشه هم دنیا نمیاد