2777
2789

😭مدیر فروشم تو تولیدی خودمون

۸ ، ۹ صبح میرم ۶ ، ۷ عصر برمیگردم خونه یکی دو ساعت میخوابم بعدش بیدار میشم اگه شام مامانم درست کرده باشه هیچ درست نکرده باشه خودم درست میکنم بعدش شام میخورم ۲ ۳ ساعت با گوشی درگیرم بعدشم میخوابم 😭

با خواستگارم داریم آشنا میشیم برای ازدواج ۳ ۴ بار تو این چند ماه همو دیدیم فقط حجم کاریم اجازه نداده برم ببینمش 

درسته حقوقم خوبه هر چی خواستم هر چی اراده کردم خریدم ولی خیلیی خسته میشم خیلی بابام چرا اینجوری میکنه میدونم اونم به فکر منه بهترین زندگی رو برامون فراهم کرده بهترین چیزارو برامون خریده ولی چه فایده من که لذت نمیبرم 😢😢😭بعضی وقتا بدنم خیلی درد میکنه 

هر وقتم با دوستام برم بیرون در حال چرت زدنم 

باور کنید با دوستای دوران دبیرستانم رفتم پیک نیک رفته بودم تو ماشین خوابیده بودم 😔😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به پدرت بگو عزیزم تایم کاریت زیاده چرا نمیگی بهش 

نمیتونم

خودش میبینه خستم دیگه همش تو هر مهمونی ای در حال چرت زدنم 😖😖😭 معروف شدم با چرتام همش ۲۱ سالمه

بابام همه جا با افتخار میگه این بیشتر از مردا کار میکنه خوششم میاد از زیاد کار کردنم 

نمیتونم خودش میبینه خستم دیگه همش تو هر مهمونی ای در حال چرت زدنم 😖😖😭 معروف شدم با چرتام همش ۲۱ ...

خب باید بهش بفهمونی ی جوری .... کاش من جای تو بودم قدر دان شرایطتت باش 

من با ارشد هنوز کار پیدا نکردم

خداروشکر کن کار داری حقوقتم خوبه الان جوونی انرژی داری واسه خواب همیشه وقت هست

من میخوام زندگی تشکیل بدم  حس میکنم قبول نمیکنه این همه کار کردن منو 😔 چون مدام در گوشم میخونه که نیازی نداری که چند وقت پیش هم گفت یا من یا کارت بعدش که اونو انتخاب کردم با بی میلی گفت باشه کار کن من اجبارت نمیکنم کارتو ول کنی

مثلا من مشکلمو نوشتم بعضیا چه زود قضاوت میکنن کار درستی نیست 

بعدم که یه چیزی اگه بفرستم و  ثابت کنم شاغلم یا چیز دیگه رو ثابت کنم میگن پز دادی میگن  کمبود داشتی ثابت کردی و داشته هاتو نشون دادی 

این زندگی منه قرار نیست همه زندگی ها شبیه هم باشن و چون زندگی ها شبیه هم نیست قرار نیست قضاوت کنین اینو قبول کنین خواهش میکنم