سلام . من قبلا چند سال پیش متوجه شدم همسرم با یک خانمی که ساکن یه شهر دیگه هستند و از آشنایان قدیمی چت میکنن . البته صحبتهای زننده ای نبود اما من رو ناراحت کردبه شدت . از اون زمان به بعد همش به همسرم شک دارم . همسرم بعد از کار میاد خونه و زمانی هم که بخواد بیرون بره به من پیشنهاد میده با هم بریم . یعنی تقریبا کل وقتش رو با من هست . هر چی هم میخوام فراهم میکنه . اما وقتی گوشی دستش میگره افکار منفی میاد سراغم . یکی دوبار گوشیش رو چک کردم چیزی پیدا نکردم ولی باز هم شک دارم . کمکم کنید لطفا چطور مطمئن بشم.
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خیانتکار بود تو رو همراهش نمیبرد😉گوشیش هم که چک کردی.پَ دیگه مشکلی نیست.چتهاش با اون خانوم در چه حد بوده
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)