2777
2789

اره تحت نظرباشه انشاالله خوب میشه مامانم چندسال پیش بجای اسهال فقط خون دفع میکردحتی ساعتهاتوی سرویس بهداشتی بودانقدرکه ازپادردگریه میکردنمیدونم همین بیماری بودیانه بردیمش پیش دکترعفونی تقریبادوسه هفته فقط مترونیدازول خوردسرساعت خداروشکرخوب شد

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دخترم مترونیدازول و سفکسیم دادن

یادمه میگفت درمانش فقط مترونیدازل هست مادرم میگفت تلخه میشه عوضش کنیدولی دکترگفت نه نمیشه دخترشماچون کوچیکتره حتماسفکسیمم لازم بوده انشاالله خوب میشه نگران نباش مامانم انقدرحالش بدبودکه ماامیدنداشتیم خوب بشه ولی دکترمیگفت نگران نباشیدانگلهاچسبیدن به روده بخاطرهمین خون دفع میکنه میگفت فقط این قرص نابودشون میکنه ولی سرساعت وتااخرین قرص بخوره

ممنونم عزیزم ،انشالله که تنتون سلامت باشه ،کمی آروم شدم ❤❤🙏🙏🙏

قربونت عزیزم انشاالله هرچه زودتردخترگلت خوب میشه نگران نباش برای دخترت حمدشفامیخونم🌹

یادمه میگفت درمانش فقط مترونیدازل هست مادرم میگفت تلخه میشه عوضش کنیدولی دکترگفت نه نمیشه دخترشماچون ...

سلام برای مادرتون چطوری تشخیص آمیب دادن؟

آخه میگن تست مدفوع دقیق نیست ممکنه الکی مثبت بیاد 

تست خون هم اگر سالها پیش هم گرفته باشی مثبت میزنه

سلام برای مادرتون چطوری تشخیص آمیب دادن؟ آخه میگن تست مدفوع دقیق نیست ممکنه الکی مثبت بیاد  ت ...

دقیق یادم نیس چون خیلی گذشته دکترعفونی باتوجه به علائم وازمایشش تشخیص دادفقط هم قرص مترونیدازول تجویز کرد

دقیق یادم نیس چون خیلی گذشته دکترعفونی باتوجه به علائم وازمایشش تشخیص دادفقط هم قرص مترونیدازول تجوی ...

من مترونیدازول تزریقی دارم‌میگیرم خیلی میترسم آخه خطرناکه این انگل به باقی اندامها و مغز هم میرسه اگر درمان نشه