2777
2789

سلام‌ خواهرای گلم ...خواهر زادم دیشب به دنیا اومد خیلی ضعیف و کوچیکه ...دکترا تشخیص دادن مقعدش مسدوده اصلا مدفوع نکرده بستریش کردن انقد آمپول و سرم زدن تمام دستای کوچولو و لاغرش کبوده😭😭😭😭حالا قراره فردا سونوگرافیش بکنن ببینن از داخل ک مشکلی نداره....ازتون خواهش میکنم اگر انسانیت هس اگر دلتون ب رحم میاد دعا کنید هر چی در توانتون هس براش بخونید😭😭😭خواهرم داغونه ی شهر دیگ رفتن با بخیه های زایمان و بخیه های جراحی رحم😭😭😭

دعا کنید ک از داخل مشکلی نداشته باشه 😭

فردا خبرشو به ما هم بده

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم نگران نباش خوب میشه براش صلوات فرستادم دختر دای من دوتا سوراخ مقعد داشت عمل کردن یکیشو پس نگرانی نداره 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

۵تا امن یجیب و ۱۴تا صلوات می‌فرستم 

فردا خبرم کن عزیزم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

پسر منم اینجوری بود دوروز پی پی نکرد روز سوم کرد مقعدش مسدوده چیه دیگه بیخیال میکنه اذیتش نکنین 

از سال ۹۶ اینجام به لطف یه سری از رفقاااااا بیمرام ترکیدم پس لطفااااا نگید تازه وارد عصاب مصاب ندارم .ممنون .🙂🙂🙂🙂

انشالله به حق طفل ۶ ماهه رباب به حق ناله های رباب  هیچش نیست سالمه تور خدا خبر بده 

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
سلام عزیزم نگران نباش خوب میشه براش صلوات فرستادم دختر دای من دوتا سوراخ مقعد داشت عمل کردن یکیشو پس ...

آخه این مقعدش بیش از حد تنگه دکتر گفته احتمال داره رودش مسدود باشه خدایی نکرده