2777
2789
عنوان

میحام دوستیمو باهاش بهم بزنم

272 بازدید | 37 پست

یه دوستی دارم از دبیرستان باهمیم.دانشگاه هم با هم بودیم.الان 32 سالمونه.خیلی خیرش به من نرسیده.منم همینطور.چند وقت پیش گفت همو ببینیم.منم گفتم باشه.بیرون قرار گذاشتیم.حرف کار شد.گفت تو یه کارگاه دوخت سیسمونی کار می کنم و خییلی درامدش خوبه.من گفتم میای ماهم شروع کنیم.گفت باشه.بعد من پیگیری و اینا کردم گفت پشیمون شدم.نمیام.منم راست حسینی گفتم من با خاهرم شروع می کنم.چند باری ازش سوال کردم درباره ی کار.ولی قشنگ حس می کردم سر سنگین شده.

اینم بگم که من یه مشکلی داشتم اونم خبر داشت.شوهر خواهدم مریصی سخت گرفته بود.من پیشش درد و دل کردم و گریه کردم.ولی هیچوقت حالشو نپرسید یا پیگیر نبود.منم گفتم عیبی نداره.

گذشت تا اینکه کرونا گرفتم و حالم بد شد.فقط دو بهر تو واتساپ پیام داد و زنگ نزد.

دو روزه شوهر خواهرم فوت شده .از استوریم فهمید و یه پیام زد تو واتساپ.

اینجور دوستی که تو سختی کنارم نباشه.جویای احوالم نباشه نمیخام.دیگه میخام بلاکش کنم.

الان من خییلی داغونم یه زنگ نمیزنه.

اگ از هر کس انتظار کم تری داشته باشیم دنیا جای قشنگی تری میشه 

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی آدمها تو دارن و حسهایی دارن مثل خود خواهی مثل بی تفاوتی شاید دچار بی تفاوتی احساس شده؟

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

بابا جااان،دوستته

بخدا نه خواهرته نه مادرته نه باباته نه داداشته نه شوهرته که هرچی شد زرتی زنگ بزنه یا پیام بده یا ۲۴ ساعتی دنبالت باشه که

بعضیا واقعا چقققدر از دوستاشون توقع دارن!

دیگه نهااایت دوستی‌های الان اینه،هرکسی هزارتا مشکل داره دیگه نمیتونه که ۲۴ ساعتی زنگ بزنه حال تورو بپرسه

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
اگه تو این شرایط بمن زنگ نزنه کی میخاد بزنه؟میخام پیام بزنم بهش بگم همجین دوستی نمیخام.

چندسالته خدایی؟

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
ببخشید ولی به نظرت زیادی توقعت بالا نیست؟؟؟ دو بار پیام داده کافیه دیگه حتما باید زنگ‌بزنه؟ اونم ...

اگه تو تین شرایط زنگ نزنه کنارم نباشه کی میخاد باشه؟دوستی یعنی چی؟من شوهر خواهرمو تو 39 سالگی از دست دادم.من یکی دیگه از دوستام کرونا داست هر روز پیام میدادم.زیادم صمیمی نیستیم

بلاک اصلا کار خوبی نیست،بجا نیست،بلاک فقط مال مزاحمای غریبیت،با کسی مشکلی هم دارید گله گذاریتونو بکنید بهش و تهش بگید دیگه نمیخوام در ارتباط باشم،همین کافیه،ولی خب به نظرم حق داری دلخور شی،ولی تا این حد که قطع رابطه کنی نه!از کجا میدونی چه ها توی زندگی اون میگذره؟خیلی آدما ظاهر زندگیشون مشخص نمیکنه ولی مشکلات بزرگ دارن،شخصیت و حتی ذات بعضیا هم طوریه به کسی نمیگن،یا مثلا ادمای افسرده خیلیاشون اصلا مشخص نیستن،حتی گاهی وقتا مراوده اجتماعی دارن میخنپن حرف میزنن و... به نظرم قضاوتش نکن اینطور

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰