2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت توضیح بده ماهم بفهمیم

میشه برای کشور هایی مثل آلمان، استرالیا یا انگلیس با مدرک دیپلم بورسیه تحصیلی برای پزشکی گرفت!؟ 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
میشه برای کشور هایی مثل آلمان، استرالیا یا انگلیس با مدرک دیپلم بورسیه تحصیلی برای پزشکی گرفت!؟  ...

آها.‌ نه فکر نکنم. میشه رفت پزشکی خوند ولی با پول خودت‌. یعنی اونا فاند یا همون بورسیه نمیدن.

هیچ راهی نیس پس😕

انگلیس که کلا بورسیه نمیکنه المان واتریشم باید مدرک عمومی رو گرفته باشی ورزممه قوی داشته باشی ولی اگه خیلی پولدار باشی اگه هزینه دانشگاه وزندگی رو خودت پرداخت کنی میتونی بری

فک نکنم ...ازآشناها بوده بارتبه کنکور افتضاح تشریف برده روسیه با پول پدر گرامی مشغول به تحصیل پزشکیه بعد 2سال دیگه میخاد بیاد ایران .....  خدا به داد مریضای زیردستش برسههههه...میخای زوری دکترشی؟نمیشه عزیز دلم البته اگه پول داری چرا ..میتونی دانشگارم بخری

فروش پکیج 6040نظام جدید تجربی
هوف 🥴 

بشین درستو بخون عزیزدلم ....اگه بدونی این دختره باباش چقدرپول خرج کرده برا اینکه فقط به دخترش بگن دکترررهمون 6ماه اول 300میلیون   اگه اونو به من میدادن امسالم پشت میموندم پزشکی میوردم  

فروش پکیج 6040نظام جدید تجربی