2777
2789
عنوان

سفارش دیجی کالا

2541 بازدید | 22 پست

سلام قراره فردا یه بسته از دیجی کالا بدستم رسیده این مرحله خروج از پردازش آخرین مرحله س؟ینی فردا میرسه دستم 

ممنون میشم اونایی که خرید کردن قبلاً بهم بگن چجوریه

🌞🌞🌞🌞🌞

مگه خودت روز و ساعتشو انتخاب نکردی؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من میخوام خریدامو از دی جی کالا بدم اداره پست بخاطر همین کد پستی و پلاک ندارم نمیدونی باید چیکار کنم

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
عزیزم من میخوام خریدامو از دی جی کالا بدم اداره پست بخاطر همین کد پستی و پلاک ندارم نمیدونی باید چیک ...

چرا عزیزم میتونی آدرس اداره پست رو بدی بعد از اونجا تحویل بگیری

🌞🌞🌞🌞🌞
چرا عزیزم میتونی آدرس اداره پست رو بدی بعد از اونجا تحویل بگیری

خوب کد پستی و پلاک اداره پست رو که ندارم

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
ینی این چیزی که نوشته الکیه؟اگه تاخیر بخوره بهم اطلاع میدن؟

نه الکی نیست.بعد از این.مرحله به مامور ارسال میدن و بعد میرسه دستتون

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
نه خب اینجوری نیستش دقیق نمی‌دونم عزیزم باید تو نت سرچ کنی چون من همیشه ادرس خونه مونو دادم اطلاعی ن ...

ممنون عزیزم❤️

اینی که نوشته الکی نیست اما ننوشته تحویل مامور داده شد. تاخیر نمیخوره. خودت چه تاریخی مشخص کردی؟

من واسه فردا مشخص کردم اونام کنار جعبه خریدم نوشتن زمان تقریبی از ساعت ۱۲ تا ۲۳  میرسه به دستم 

🌞🌞🌞🌞🌞