الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نامزدی رو با بعد که رفتین زیر سقف مقایسه میکنی بوس به کله ات😗
خب الان ک زیر یه سقف هستیم بی نهایت بمنمحبت وعشق داره.دعوا اممیکنیما اما زودتراشتی میکنیم.ماب عقد میگیمنامزدی ن دوستی.بوس ب کله خودت😆
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
ببین زن و شوهر باید از اول مراقب رابطه باشن میدونی نه اینکه کار دز کار گذشت خب اون موقع این حرفا برا ...
عشق وعاشقی هیچوقت مسخره نمیشه جانیم
مسخره اونجامیشه ک انقد ازهم فاصله میگیرن ک پای خیاتت میاد وسط.جواب خیانتشون اینه تو بمن توجه نکردی تو باهام سرد بودی تو بمن محبت نکردی
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم