2777
2789
عنوان

شوهرم به همه محبت می‌کنه به جز من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدی رو با بعد که رفتین زیر سقف مقایسه میکنی بوس به کله ات😗

خب الان ک زیر یه سقف هستیم بی نهایت بمن‌محبت وعشق داره.دعوا ام‌میکنیما اما زودتراشتی میکنیم‌.ماب عقد میگیم‌نامزدی ن دوستی.بوس ب کله خودت😆

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
چرافیلم قشنگ گفت من مینویسم همه گلایه هامو آخرش دوتا تعریفم ازش میکنم قشنگ تاثیرگذار ازاشک وآه و ...

اخه میدونی چیه وقتی زن و شوهر خدایی نکرده روشون به هم باز شه و از رابطه شون مراقبت نکنن رفته رفته این حرفا میشه فیلم

یعنی اینقدرمحبت کردی دوربرداشته فکرمیکنه سرتره نیازی نمیبینه بهتون توجه کنه

چجوری این اشتباه و جبران کنم چجوری بهش بفهمونم که می‌خوام بزارم برم چون داره بهم سخت میگذره چکار کنم به خودش بیاد

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
خب الان ک زیر یه سقف هستیم بی نهایت بمن‌محبت وعشق داره.دعوا ام‌میکنیما اما زودتراشتی میکنیم‌.ماب عقد ...

ببین زن و شوهر باید از اول مراقب رابطه باشن میدونی نه اینکه کار دز کار گذشت خب اون موقع این حرفا براشون مسخره میشه😊

ببین زن و شوهر باید از اول مراقب رابطه باشن میدونی نه اینکه کار دز کار گذشت خب اون موقع این حرفا برا ...

عشق وعاشقی هیچوقت مسخره نمیشه جانیم

مسخره اونجامیشه ک انقد ازهم فاصله میگیرن ک پای خیاتت میاد وسط.جواب خیانتشون اینه تو بمن توجه نکردی تو باهام سرد بودی تو بمن محبت نکردی

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
چجوری این اشتباه و جبران کنم چجوری بهش بفهمونم که می‌خوام بزارم برم چون داره بهم سخت میگذره چکار کنم ...

اصلا نباید بهش حرفی بزنی 

ضعف نشون نده

فقط فردا باتمرکز براش نامه بنویس 

بعد دیگه کمی قیافه بگیرقهرنکن

مثال چای دم کن امابراش نریز

صبرکن بیشتربگم

چجوری این اشتباه و جبران کنم چجوری بهش بفهمونم که می‌خوام بزارم برم چون داره بهم سخت میگذره چکار کنم ...

یا اینکه استقبالش میرفتی دوسه روز نرو بشین رومبل اومدتو نگاش کن سلام بده

ببین چندنشونه کافیه بالاخره یه روز ازت میپرسه چرا دیگه مثل سابق نیستی؟

اونوقت گلایه هاتو بگو یا بنویس

بی مهری وکم توجهی تو باعث شد من داسرد بشم

بی انگیزه بشم و..